yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello Schoolgirl /순정만화( 2008 )
Enteresan ve güzel bir filmdi. Smile
[Resim: photo72248.jpg]
Güzel bir filmdi daha geçen hafta izledim. Özellikle de filmdeki bir sahne benim çok hosuma gitti; sirf kiz kari sevdigini söyledigi için yaz ayinda çocugun üst kattan asagiya kar yagdirmasi olayina bittim ben ya. Smile Keske birisi de benim için böyle kar yagdirsa...
데이지
Çok güzel bir filme benziyor, izleyecegim. (: Paylasim ve fotograflar için tesekkürler. (:

Sevgide yasin degil niyetin önemli oldugunu anlatan güzel bir yapimdi, begenerek izledim. Onay
Emegine saglik. Alkis
(20-12-2010, Saat: 10:52)Michiru yazdı: Sevgide yasin degil niyetin önemli oldugunu anlatan güzel bir yapimdi, begenerek izledim Onay
Emegine saglik Alkis

Bu yorumuna katiliyorum ismimin yarisi. Opucuk Ancak filmi izlerken çok sikildim gerçekten. Saskin Çok duragan bir filmdi, heyecan yoktu. Ancak iki sahne çok hostu birincisi adamin kiz için bozuk olan sokak lambasini degistirmesi, ikincisi kiz için balkondan asagi kar yagdirmasi. AlkisBiggrin
Canim, bu tarz filmler duragan gibi görünse verdigi mesaji düsünerek kabul ediyorsun, bu da benim hosuma gidiyor. Onay Opucuk

[Resim: 98422845.jpg]
[Resim: 13907553.jpg]
[Resim: 27481898.jpg]
[Resim: 60320060.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi