yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello I am Shim Chang min! / Merhaba Ben Shim Chang min!
Ögrenciyken arasira kaçamaklar yapardim bahane olarakta akrabalarimdan birinin öldügünü söylerdim çok genis aile oldugumuzdan kimse birsey demezdi Biggrin Gülmeyi çok severim Biggrin Kitap okurken birilerinin arkama yakin olmasindan hiç hoslanmam. Hasta oldugumda bunu kimseye belli etmemeye çalisirim.
Junsu hayatimin nesesidir Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Gülmeyi çok severim. Biggrin Ama çogu zaman geceleri kalkar ve ailemi özledigim için aglarim. Aglaelsalla
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
Uykumda konusurum Biggrin
Canim sikildiginda çatiya çikar ve tek basima düsünürüm.

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bir program sirasinda özel vidyolar izledigimi itiraf ettim. Çünkü bende %99 luk kesimin içindeyim. Ve o gün annemde özel konuktu.Pisman
Ingilizce konusan kizlara hayranim
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Çok zekiyim ve bu zekam konusmama yansimis. Çok hazir cevabim Biggrin Bazen öyle seyler söylerim ki herkesin agizi açik kalir, çok zekicedir sözlerim Biggrin Harika bir sesim ..Sarki söylerken genelde gözlerimi kaparim bir elimle ya hafifçe ritim tutar yada elim karnima koyarim. Gülüsüm harikadir =) Özellikle siritirken tek gözüm kisilir bu beni daha da sirin yapar =) Sesim zaten harikaydi son zamanlarda oyunculugumu da oldukça ilerlettim Biggrin Sanirim gerçekten büyümeye basladim..Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi