yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello, I am Jung Yunho! / Merhaba Ben Jung Yunho!
Sokakta adim atmanin imkansiz oldugu günler hatirliyorum ve bu bana gerçekten gurur veriyor. Hayranlarimi yani siz Cassiopeialar'i gerçekten çok seviyorum. Onay
Sarki söylemeyi, dans etmeyi, yagmurlu günlerde roman yazmayi, basketbol oynamayi çok severim. En çok CD, ayakkabi ve giyime para harcarim. Yesil, mavi, siyah ve beyaz renkleri çok severim. En çok önem verdigim sey ailemin fotograflari ve domuz kumbaramdir. Bütün rüyalarimi günlügüme yazarim. Sakin merak etmeyin çünkü kimsenin okumasina izin vermem. Smile Takim elbise giymeyi çok severim. Insani güçlü hissettirdigini düsünüyorum. Çok duygusalim. Her zaman tuvalette tek basima aglarim. Benimle asla iddiaya girmeyin, kazanmaniza asla izin vermem. (Devamini getirmiyorum yoksa her sey tükenecek. Smile )
Heading to the Ground dizisinin bir tanecik futbolcusu Bong Goon benim. Smile
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Çok çocugum olmasini istiyorum. Bana kiziyorlar, karini da düsünmelisin, diye... Ama ne yapayim, çocuklari seviyorum. Smile
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Karimin Jaejoong gibi olmasini istiyorum!
Becerikli, güzel, sesi muhtesem. ~ xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Yesil ve Mavi rengini çok sever, teakwando'ya bayilirim. Biggrin
Diger üyelerin yaninda aglamak bana göre degil... Eger ben onlarin lideriysem, daha dayanikli olup, onlara güç vermeliyim! Benim varligimla kendilerini huzurlu hissetmeliler!
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Ama ben çok sulu göz biriyim yani ben öyle düsünüyorumBiggrin
Biraz daginik biriyim. Özellikle Ayni odayi paylastigim Changmin bundan çok sikayetçiBiggrin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ideal kizim esim olmasini istedigim kizim uzun saçli iri gözlü sorumluluk sahibi ve yaslilari,çocuklari seven birisi olmasini tercih ediyorum. ( Abaza ) 25 çocuk istiyorum.Çünkü çocuklari çok seviyorum.Arkadaslarim kizdigi için bunu 3'e indirdim.Ama 25 olsa fena olmaz. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi