01-05-2010, Saat: 16:00
Hemen yazdim.. 
Süpersin Yasemin abla.
Lütfen hergün yazalim.
:muzikgurubu:

Süpersin Yasemin abla.

Lütfen hergün yazalim.
:muzikgurubu:
|
Haydi TRiplesTR SS501 İçin Buraya...
|
|
01-05-2010, Saat: 16:00
Hemen yazdim..
![]() Süpersin Yasemin abla. ![]() Lütfen hergün yazalim. :muzikgurubu:
01-05-2010, Saat: 16:46
For SS....
![]() Durmak yok.Güzel bir adim neden olmasin ki
PHS ☆ VIXX ![]()
Ben de haberi duyunca çok sevindim. :atkilinc: Çok tesekkürler Onelen (Yasemin ablacim )
Ve hemen ilk mesajimi attim bile Bundan sonra da insallah hergün atmaya devam edecegim Hadi Green Peas'ler durmak yok mesajlara devam AJA AJA FIGHTING !!!
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
Rahatsiz ediyor muyuz arkadaslar?
![]() Bu da imzamiz super_shinee yapti
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
01-05-2010, Saat: 18:28
Imzamiz çok güzel olmus tesekkürler super_shinee
![]() Mesajlara devam:atkilinc::muzikgurubu: -Tatsuya Ueda- KAT-TUN Yosu F.CUZ'u seviyor (: ❤ afazi ❤ Ho Min ❤
01-05-2010, Saat: 18:28
Insallah gelirler rahat birakmayalim
Izmir'e de gelsin.
Bu sefer annemi babami sorumluluklarimi takmayip isterse Efes'e bile gelsin ben giderim. Hele bir Ankara'ya gelsin Izmir'e de ugramadan gitmez. Zaten Ankara Izmir arasi nedir ki canim
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
Bu düsünce için Yasemin'cim hem sana hem de Canan Hanim'a çok tesekkür ederiz SS501'e her daim Türkiye'nin kapilari açik. Mesaj çekmeyi unutmayalim arkadaslar
Gelsinler de ben de Ankara'ya kosa kosa degil uça uça geleyim Ankara'dakiler biraz kizacak ama buna ne yapiyim SS501 deyince akan sular duruyor
Düzenli olarak günde 5-6 kere rahatsiz edecegim artik Hyundai'yi
Napalim yani SS501'mizi bulmusuz Insallah gelir lütfen gelsin yaa --Izmirli birinden her zaman duyulmaz bu laflar -
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|