01-05-2010, Saat: 15:01
(Son Düzenleme: 13-07-2012, Saat: 15:50, Düzenleyen: Midam_Dokman.)
Arkadaşlar, Sevgili SS501 severler. Ankara Buluşması Vol7 de Canan (Hyun-jin) abladan (ki kendisi sıkı bir SS501 fanı
) aldığım akılla bir kampanya başlatmaya karar verdim. Malum bu yıl 6. yılımız neden SS501 Türkiye'ye de gelmesin 
Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Şimdi arkadaşlar Eylül ayında Ankara'da Kore Kültür Merkezi açılacak. Biz de bu açılışa SS501'in gelmesi için Hyundai'ye baskı yapacağız. O olmaz derlerse herhangi bir fan buluşmasına da razıyız.
İşte bu yüzden hergün düzenli olarak Hyundai yetkililerini rahatsız edeceğiz. Nasıl mı?
Aşağıdaki adrese meramimizi (isteğimizi) belirten bir mesaj atacağız. "SS501'i Kore Kültür Merkezi açılışına ya da fan buluşmasına getirmenizi istiyoruz. Bu binlerce Türk SS501 hayranını çok mutlu edecektir." diyeceğiz.
) aldığım akılla bir kampanya başlatmaya karar verdim. Malum bu yıl 6. yılımız neden SS501 Türkiye'ye de gelmesin 
Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Şimdi arkadaşlar Eylül ayında Ankara'da Kore Kültür Merkezi açılacak. Biz de bu açılışa SS501'in gelmesi için Hyundai'ye baskı yapacağız. O olmaz derlerse herhangi bir fan buluşmasına da razıyız.
İşte bu yüzden hergün düzenli olarak Hyundai yetkililerini rahatsız edeceğiz. Nasıl mı?
Aşağıdaki adrese meramimizi (isteğimizi) belirten bir mesaj atacağız. "SS501'i Kore Kültür Merkezi açılışına ya da fan buluşmasına getirmenizi istiyoruz. Bu binlerce Türk SS501 hayranını çok mutlu edecektir." diyeceğiz.
Hyundai yetkililerine büyükelçinin yemeğinde söylediğimde olmaz demediler. Olmaz diyene kadar devam arkadaşlar :img-hysterical:
Aja aja fighting SS501 :atkilinc:
Aja aja fighting SS501 :atkilinc:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Tüm TRiplesTR'ler Hyundai'yi mesaj yagmuruna tutalim hadi
Spoiler
Buraya gelebilme ihtimalleri bile beni heycanlandiriyor ![[Resim: KMV4jQY.gif]](http://i.imgur.com/KMV4jQY.gif)