yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi TRiplesTR SS501 İçin Buraya...
Arkadaşlar, Sevgili SS501 severler. Ankara Buluşması Vol7 de Canan (Hyun-jin) abladan (ki kendisi sıkı bir SS501 fanı Biggrin ) aldığım akılla bir kampanya başlatmaya karar verdim. Malum bu yıl 6. yılımız neden SS501 Türkiye'ye de gelmesin Abaza

Lafı uzatmadan konuya geçeyim. Şimdi arkadaşlar Eylül ayında Ankara'da Kore Kültür Merkezi açılacak. Biz de bu açılışa SS501'in gelmesi için Hyundai'ye baskı yapacağız. O olmaz derlerse herhangi bir fan buluşmasına da razıyız.

İşte bu yüzden hergün düzenli olarak Hyundai yetkililerini rahatsız edeceğiz. Nasıl mı?

Aşağıdaki adrese meramimizi (isteğimizi) belirten bir mesaj atacağız. "SS501'i Kore Kültür Merkezi açılışına ya da fan buluşmasına getirmenizi istiyoruz. Bu binlerce Türk SS501 hayranını çok mutlu edecektir." diyeceğiz.

Hyundai yetkililerine büyükelçinin yemeğinde söylediğimde olmaz demediler. Olmaz diyene kadar devam arkadaşlar :img-hysterical:

Aja aja fighting SS501 :atkilinc:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Bu kampanyanin arkasindayim hemen mail yolluyorum umarim gelirler Ankara bile fark etmez geliyorum
Her gün mesajlara bikmadan usanmadan devamOnay Tüm TRiplesTR'ler Hyundai'yi mesaj yagmuruna tutalim hadi Biggrin Fighting:atkilinc:
Yasemin ablam konu için tesekkürlerOpucuk

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Amanin ben arkasinda önünde her yerinde dururum mümkünse..:atkilinc: Süper bir proje bu..Abaza Hadi Turkish TripleS mesajlar Hyundai'ya ...:atkilinc: Yasemin hatun tek kelime ile süpersin...Opucuk
Turkish TripleS mesajlar Hyundai'ya ...
Çok güzel bir haber Ankara'da olmasi benim için bir avantaj degil ama..
Hep destek tam destek SS501 :muzikgurubu:

let it be...
Harikasin ablacim.Opucuk Insallah mesajlarimiz dikkate alinir da bizler TripleS olarak hayalimize kavusuruz.:atkilinc:
Bu projeyle imkansizi basaracagiz. Haydi mesajlara devam.Abaza
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Mesajlar SS501 için Happy0064 Buraya gelebilme ihtimalleri bile beni heycanlandiriyor Biggrin
Haydi yesil bezelyeler göreyim sizi :atkilinc: Biggrin
Yasemin süpersin hayatim aklinla bin yasa Opucuk
Durmak yok o zaman, haydi yesil bezelyeler Hyundai'ya mesaj göndermeye devam:atkilinc: Biggrin
Ablacim süpersin, konu için çok tesekkürler Opucuk
Bu is beni çok heyecanlandirdi.Umarim bir sonuç alabiliriz.SS501'i Türk topraklari sinirlarinda görmek hepimizi çok mutlu eder..Aja Aja!
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
Evet tüm mesajlar Hyundai'a :atkilinc:
Insallah gelirler ya Ankara'ya Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi