yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haydi C.N Blue İle Test Yapalım ?
Ilk testim pek matrak olmadi ama umarim hosunuza gider.. :P

1- Yakin arkadasiniz yillar sonra yurtdisindan geliyor ve karsilamaya gideceksiniz ama ayni saatte YongHwa(ya da hangisini seviyorsaniz) ile de bulusmaniz var. Hangisini tercih edersiniz?

a) Arkadasimi yillardir görmüyorum onun yanina gitmeliyim.
b) YongHwa'nin yaninda kalirim arkadasimla yarin bulusuruz.
c) Seçemedigimden dolayi ikisine de gitmem.. >_<
d) Yong'u havaalanina çagirir arkadasimi beraber karsilariz.

2- JongHyun yüksek sesle müzik dinlemeye basladi, seninde basin çok agriyor. Kapatmani söyledigin halde bunu yapmiyor. Ne yaparsin?

a) O istedigi için çekmeye çalisirsin.
b) Daha fazla dayanamaz Jong'a bagirip müzik aletinin fisini çekersin.
c) Yüksek sesle aglamaya baslarsin.
d) Baska odaya gidip yastigi kafama basarim.

3- MinHyuk ile bir partidesiniz. Güzel bir kiz yaniniza geldi. O Min'e asilmaya, Min'de onunla ilgilenmeye basladi. Nasil davranirsiniz?

a) Aldiris etmem ve yanlarindan giderim. Ne istiyorlarsa onu yapsinlar.
b) Hemen bir yalan uydurup Min'i oradan uzaklastiririm.
c) Kizin saçini basini yolar bir güzel yerde sürüklerim. Biggrin (üstüne mevye suyu dök yak falan. Biggrin )
d) Kizin yaninda MinHyuk'un benim oldugu göstermek için onu öperim. :img-hysterical:

4) JungShin ile sinemaya gideceksiniz. Ikiniz de farkli filmler istiyorsunuz. Bundan dolayi hangi filme gideceginize karar veremiyorsunuz. Ne yaparsiniz?

a) Sikici oldugunu düsünsemde onun istedigi filme gideriz. Belki biraz sekerleme yaparim. xD
b) Benim zevkim en iyisidir. Bunun için o da benim istedigim filmi sevecektir. Onay
c) Paralar bosuna israf olmasin... Kalpler kirilmasin... Biggrin Ikimizin de istedigi türde bir kaç film kiralar evde hep birlikte izleriz. xD
d) Ikimizde ayri filmlere bilet aliriz. Çikista beraber lokantaya gideriz.

5) Yanina en yakin arkadasini alarak C.N Blue ile bulusmaya gidiyorsun. Arkadasin da C.N'den senin sevdigin üyeyi seviyor. Ve yanindan hiç ayrilmiyor. Tepkin ne olur?

a) En yakin arkadasim oldu için sevdigimden vazgeçerim.
b) Tabii ki izin vermezdim. Sevmeseydi kardesim. Benim yarim o.
c) Kiskandirmak için baska üye ile ilgilendigimi abartili bir sekilde gösteririm.
d) Sevdigim üyeyi oradan kaçiririm.

[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
1)A ve D arasi Biggrin ( yalniz simdi yong ile her zaman bulusacaksam tabi ki arkadascagizim ama öbür türlü ise tabiki onuda çagririm.)

2) B ( Birde yastik firlatirim kafasina, evin içinde kovalarim onu Biggrin)

3)D ( En matiklisi buda sey yalniz 'c ' sikki da fena degil hani, yok öyle benim yanimda ki çocuga asilmak. Abaza )

4) B ve C arasi Biggrin ( Aslinda zevkime güveniirim ama hep ben hep ben olmaz dimi. Abaza )

5) X (Hiçbiri ya çünkü hiç böyle bir durumda kalmadim ama, eger gerçek dostumsa belki kendimi feda edebilirdim.Ama çok seviyorsam umm bilmiyorum ya.Zor soru Saskin Smile

Canim harikasin bence süper olmus, oh be ne güzelmis sorulari yanitlamak.Ellerine saglik. Opucuk

Çok güzel olmus ya, begendim. Aynen devam. Opucuk

1- D) O bulusma ayni saate ayarlanmaz da hadi ayarlandi diyelim, riskli olsa da havaalanina çagiririm. Ne yardan geçilir ne serden. (Bu laf böyle miydi emin degilim ama. Biggrin )

2- Önce D, sinirlari zorlarsa B) Sorudan anlasildigi kadariyla samimiyeti ilerletmisiz. Abaza Azicik sabretmeye çalisirim ama benim de sabrimin bir siniri var degil mi? Önce fis çekilir, sonra yastikla saldirilir. Biggrin

3- A hariç hepsi Biggrin ) Simdi önce Min'le aramizdaki iliski nedir, ne boyuttadir onu bir ögrenelim. Daha sonra duruma uygun muhtelif siklardan birini uygularim. Artik saç bas mi yolarim, Min Hyuk'u kizin önünde mincirir miyim bilemiyorum. (Yakmak iyi fikirmis. Biggrin )

4- C) Sinemaya gidene kadar film kiralar evde izleriz. Hem böylesi daha rahat. Abaza

5- Bu soru zor olmus baya. Ne desem bilemedim simdi. Ama en yakin arkadasimsa öyle yilismaz sevdicegime. Yilisiyorsa o is bitmis demektir. Aglaelsalla Ya da kim önce sevdiyse veya kimin aski daha fazlaysa ona göre durum degisir. Allah göstermesin, zor is. Saskin
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

1) D) Yong'u havaalanina çagirir arkadasimi beraber karsilariz.(Ikisini de kirmamak lazim.Biggrin)

2) D) Baska odaya gidip yastigi kafama basarim.(Aslinda B'yi de düsünmedim degil ama Jong Hyun'a bagirmak olmaz simdi.Biggrin)

3) B) Hemen bir yalan uydurup Min'i oradan uzaklastiririm.(Beyza yokken enisteyi kimseye kaptirmamak lazim. Biggrin)

4) A ile C arasinda kaldim ama C diyorum ne masraf yapicaz bosuna oturup güzel güzel evimizde izleriz.Biggrin

5) B) Bu soru bana biraz tanidik geldi.Biggrin Öncede söyledigim gibi gerçekten arkadasimsa sevdigime asilmaz.Benim yarim o.Biggrin

MisSGuaRD tesekkürler canim çok güzel bir test olmus devamini bekliyoruz.Smile
1- D Sarhos (Min Hyukkie'mi arkadasima kaptirmam di mi? Biggrin )

2- D (Aa ona bagrilir mi, aslinda JHyun söz dinler, kapat deyince kapatir ama kapatmamissa vardir bir bildigi, ben onun yanindan gideyim. Biggrin )

3- D (Öpeyim de etkimden baskasini göremesin. Yalan yok hani C seçenegine içim gitti. Kizgin )

4- C (Maksat birlikte olmak, film bahane. Biggrin )

5- B ( Ban )

Tesekkürler. Opucuk
Özge ve Betül cevaplarinizi cevaplarimdan sonra okudum ve gördüm ki, biriniz enistesine sahip çikiyor biriyse ilk firsatta minciriyor. Yazdim bunu bir kenara Betül Hanim. :kizgin2:

BiggrinBiggrin
(16-12-2010, Saat: 1:29)ceyankbyz yazdı: Özge ve Betül cevaplarinizi cevaplarimdan sonra okudum ve gördüm ki, biriniz enistesine sahip çikiyor biriyse ilk firsatta minciriyor. Yazdim bunu bir kenara Betül Hanim. :kizgin2:

BiggrinBiggrin

Yaa hayir hayir. O hatun kisi (Bak agzimi bozup baska seyler yazacaktim, kendimi zor tuttum.) benim yanimda Min'e sarkacak ha. Hemen Min'i ordan uzaklastirarak kurtulabilecegimizi mi saniyorsun. Hem Min de ilgileniyormus dikkatini çekerim. Isi saglama aldim ben. Mincirirmis gibi yaparim yani sonra da kizi bir güzel evirir çevirir artik allah ne verdiyse dalarim. Öpmedim farkindaysan. Min de minciryormusum gibi davranir, zeki çocuk çakar hemen olayi. Partide olayi çikarip kizi bir de güzel yaktiktan sonra dogru senin yanina. Sevdiceginin cezasini sen kesersin artik. Biggrin

(16-12-2010, Saat: 1:29)ceyankbyz yazdı: Özge ve Betül cevaplarinizi cevaplarimdan sonra okudum ve gördüm ki, biriniz enistesine sahip çikiyor biriyse ilk firsatta minciriyor. Yazdim bunu bir kenara Betül Hanim. :kizgin2:

BiggrinBiggrin

Ask olsun sana benim cevaplarima bakmadin mi. Ban
Ama sende haklisin test'i hep ben hazirladigimdan bu sefer karisik gelmistir. OpucukOpucuk

1) C.N Blue artik eskisi gibi degil daha ünlü bu seni korkutuyor mu ?

a) Yoo..Hiç de bile herzaman gururduydum.
b) Ne yalan söyleyim korkutuyor valla.
c) Ilgilenmiyorum sadece dinleyiciyim.
d) Bazen korkutuyor bazen korkutmuyor.Ama onlar hep mükemmeller ki.

2) Yonghwa'nin saçlari hosuna gittimi ?

a) Evet.
b) Hayir.
c) Basta farkli geldi ama, alistim.
d) Bilmem.

3) C.N Blue grup üyelerinden biri ayrilma karari aldi tepkin ne olurdu ki ?

a) Inanamam
b) Üzülürüm, çünkü onlar kardes gibiler.
c) Umursamam.
d) Hos karsilamam ve sabaha kadar aglarim.

4) Kader C.N Blue ile yollarini kesistirdi ne dersin ona ilk ?

a) Seyy YongHwa bu bir rüya mi ?
b) Sizi çok çok çok seviyorum.
c) Bir fotograf çekinebilirmiyiz, bana kimse inanmaz da.
d) Mükemmel bir grupsunuz, sizin TÜRK boiceler olarak evdendeki en büyük hayranlariniziz.

5) Sanirim artik eski boice degilsin ve C.N blue 'dan sogdun. Ve bir kaç boice ile kavga ettin ne yaparsin?

a) Sonuçta seven dinleyen benim kim karisir?
b) Sevmesemde seviyor gibi yaparim arkadaslarim sonuçta.
c) Bir grubu çok sevmem sonsuza dek onlari dinleyecegim anlamina gelmez ki?
d) Ben onlardan kopamam ki.

Iyi sanslar, kolay gelsin. ^^ Biggrin

[Resim: 2ujr0aa.gif]
[Resim: b310620animasyon.gif]

Heyoo Biggrin Özlemisim senin bu testlerini ya. Opucuk

1-B) Korkuyorum, hem de çok... :img-cray:
2-C) Çok garip geldi önce, Jong Hyun'la ikiz gibi olmuslar dedim ama gözüm çabuk alisti. Yakismis, hem de çokkk... Abaza
3-A) Olmaz öyle sey. Ban
4-A) Eger konusabilirsem tabi. Biggrin
5-D) Yok artik daha neler. Ban

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi