yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
Ay bak simdi nasils evindim ablacim Biggrin
Ama ben hediye isterim bak haha Biggrin
Bende fotograf makinesi yoktu zaten o yüzden fotografimda yok :|

It’s only for you
just wanna be for

you
(24-04-2011, Saat: 1:23)Baseka yazdı: Ay bak simdi nasils evindim ablacim Biggrin
Ama ben hediye isterim bak haha Biggrin
Bende fotograf makinesi yoktu zaten o yüzden fotografimda yok :|

Bu ilk bulusmaydi, elbette hatalarimiz , eksiklerimiz olmustur.Ben sizlerle tanistigima çok memnun oldum. Bir daha ki bulusmalara elbirligi ile daha güzel isler yapacagimiza inaniyorum.

Istedigin hediye olsunOnay
Bunlarda Nazlican'dan fotograflar
[Resim: 21537619155594587961536.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Resim: 21546019155323381181536.jpg]

[Resim: 21590819155330581361536.jpg]

[Resim: 22187819157580237601536.jpg]

[Resim: 22229619155539386581536.jpg]

[Resim: 22269619155291380381536.jpg]

Seyhan abla birsey diyeyim mi, çok güzel gülüyorsun sen Biggrin
Son paylaistigin fotograflardan 3.süne bak, çok güzel çikmissin Smile

It’s only for you
just wanna be for

you
(24-04-2011, Saat: 2:56)Baseka yazdı: Seyhan abla birsey diyeyim mi, çok güzel gülüyorsun sen Biggrin
Son paylastigin fotograflardan 3.süne bak, çok güzel çikmissin Smile
Canim benim ortam o kadar güzeldi ki , mutluluktan....Sizin güzelliginizin yansimasi...

Ben en çok Bay Chang'in ben ramen yerken beni fotograf çekmesi güldürdü beni. Ama harikaydi. Sabah sabah fotograflara baktim yine,çok güzeldi. Emral abla'm çok tatli bir insan. Seyhan ablayi da unutmamak lazim. Ben pek konusamadim,heyecandan konusamiyordum. Betül ablayi da gördüm. Orada en küçük üye bendim. Harikaydi. Hele bir de dedeleri Korea Gazisi olanlar vardi. Çok sevindim o zaman iste. Ben hiç bu kadar çok olacagimizi tahmin edememistim.
Seyhan abla sen de olmasan bizim aklimizdan geçmiyordu bulusma yapmak. Biggrin Kalp
Sana çok tesekkür ederim,verdigin yemek çubuklari için de. Kalp Opucuk

Eh bir hatira fotografi. Kalp

[Resim: resim035m.jpg]

Çok güzel bir bulusmaydi. Basta Seyhan Hanim olmak üzere emegi geçenlere çok tesekkürler. Renan canim iltifatin için tesekkürler; ama o senin tatliligin Smile Bay Seongho Chang'a bizi güzel karsiladigi ve biizmle ilgilendigi için ayrica tesekkürler. Hele Bay Seongho Chang'in ikizleri çok tatlilar. Bay Seongho Chang'in esi de çok güzel ve tam bir hanimefendi.Bizimle ilgilendikleri için Meri Hanim ve kafedeki diger arkadaslara da çok tesekkürler.Bay Seongho Chang'in 1 ay sonra falan arkadaslari gelecek, arkadaslari gelince bir toplanti sözü de aldik.Biggrin Her sey güzeldi, tekrar bulusmak ümidiyle....
Seyhan abla bana söz vermistin ya, çubuklar için Biggrin
Ben hatirlamiyordum, sen söyleyince ablam hatirlatti bana Biggrin
Çok çok tesekkür ederim Opucuk En çok istedigim seylerden biriydi Onay
Renan'im, yanina gelecektim de ben iste gelemedim Biggrin Sonuçta konustuk Biggrin
Fotografimi çekmek istemene de çok sasirdim Biggrin Her neyse seviyorum seni Opucuk
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
Ne yapayim,çekmek hatira birakmak istedim. Kalp
Ben de seni seviyorum. Opucuk
Sevgili arkadaslar sizinle tanistigim için çok sevinçliyim , buraya gelmeden önce annemde Kore Fans hakkinda ön yargilari vardi ama simdi sizinle tanisinca o ön yargilar birden bire kayboldu aslinda buna çok sasirdim.Seyhan abla, Emral abla, Hacer abla ve sizler sayesinde oldu ama büyük etkiyi Seyhan abladan aldi. Artik her siteye girdigimde yanima oturuyor. Herekese çok tessekür ederim 2 ay sonra yeniden bulusuruz insallahSmile herkeseOpucukOpucuk Smile
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi