23-04-2011, Saat: 20:35
Muhtesem bi gündüüü
![[Resim: minwoo2.png]](http://img832.imageshack.us/img832/6015/minwoo2.png)
Naege Michyeobwa Baby ^^
Z E : A ~❤~ U - K I S S ~❤~ FAR EAST MOVEMENT
|
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
|
|
23-04-2011, Saat: 20:35
Muhtesem bi gündüüü
![]() Naege Michyeobwa Baby ^^ Z E : A ~❤~ U - K I S S ~❤~ FAR EAST MOVEMENT
23-04-2011, Saat: 20:39
bencede useobwa seni gormek ve sarilmak cok cok farkli bir duyguydu
senii seviyorumm ^^
23-04-2011, Saat: 20:46
Harikaydi. Ramenin etkisini yasiyorum hala!
![]() Çok güzeldi,çok eglendim. Ye Na ve Ye cu! yerim siziii! ![]() Harikaydi ya,yagmur da olmasa çok güzeldi. Çok eglendik. Ben kimleri gördüm bilmiyorum. Bir tek Ziya abinin adini hatirliyorum. Digerlerini unutmadim da çikaramadim. ![]() Harikaydi,en sonda yemek çubuklari bana çikti. Çok sevindim. Kimler nasil giyinmisti bana söyleyebilir mi?
![]() Uploaded with ImageShack.us Miihenktasi,Bidam55,Yakup Bey,Seyhan ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us
23-04-2011, Saat: 20:57
orada çekildigimiz fotograflari yüklerseniz seviniriz
23-04-2011, Saat: 20:59
![]() Uploaded with ImageShack.us Saat14.00'te bu kadardik, daha sonra katilan arkadaslarimizda oldu.Hatta oturmaya sandalye arar olduk. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us
23-04-2011, Saat: 21:13
Bu bizim afisimizdi fakat baskisi yetismedigi için bulusmada kullanamadik.Bir daha ki bulusmaya
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ben bu resimde yokum çünkü yeni gelen arkadaslar vardi asagida onlara adresi tarif ediyordum ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us
Güzel bir gün geçirdik.Gelen arkadaslara ve gelemeyen arkadaslara çok tesekkür ederim.Ayrica Seongho Chang (Yakup) Beye esi Heejung Park (Judi) hanimefendiye , kafe isletmecileri Meri Hanim ve Özgür Beye içtenlikleri, güleryüzleri ve misafirperverlikleri için çok tesekkür ederim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|