yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
Ben ve arkadasim kesin kez gelecegiz .Acaba kalabalik mi oluruz ??
Hiçbir sey degil de arkadaslar beni bu yagmur çildirtacak. Yagacak zamani buldu Ofkeli. Gelecek arkadaslarla yarin görüsürüz. Yarina kadar iyi bakin kendinize Sevgili hatayli korea-fanslilar Opucuk
No More...
maalesef gelemiyorum ama umarim yagmur yagmaz. iyi bulusmalar:.d
(22-04-2011, Saat: 20:04)iceu986 yazdı: Ben ve arkadasim kesin kez gelecegiz .Acaba kalabalik mi oluruz ??

Bekliyoruz.Kalabalik oluruz diye düsünmeyin lütfen , biz bize olacagiz.
(22-04-2011, Saat: 20:13)slant-eyed yazdı: maalesef gelemiyorum ama umarim yagmur yagmaz. iyi bulusmalar:.d

Listeden adini silmiyorum.Bir ihtimal gelebilirsen diye.Onay
arkadasim da ismini yazdirmak istiyor adi sevgi ama nick ini yazarsaniz sevinirmis - shinee371- tesekkürler <3 Biggrin
Inanilmaz derecede heyecanliyim,çok az kaldi. Ama su yagmur,beni deli edecek.Atkilic Her sey yagmura bagli. Biz de biraz kalabalik gelebiliriz. Yani 5 kisi falan. Biggrin
Çok heyecanliyim,çok!Sarhos
Biggrin bende bende heyecanliyim ^^
My ♪ S T A R ♪
♥ pαrĸ ѕнιɴ нye ♥
Hatay Korea-Fans, bulusmaya son saatler kaldi.Sizlerle tanismak için sabirsizlaniyorum.Bugün her sey çok güzel olacak.Iskenderun'da günesli bir gün var.Antakya'ya da günesi getiriyoruz.
Harika bir gündü. Rameni de yedim. Seyhan abla,sana çok tesekkür ederim. Kura çekerek yemek çubuklarini seçtik. Ilk ben çiktim. Biggrin Çok sansliyim demi? Biggrin
Face de ekleyecegim bu fotograflari. Çok güzel bir gündü,bayagi bir katilimli oldu,herkese çok tesekkür ederim. Smile

[Resim: grnt000j.jpg]

Kelebekli olani benim kardesim. Smile

[Resim: grnt002r.jpg]

[Resim: grnt005bz.jpg]

[Resim: grnt015m.jpg]

[Resim: grnt008eu.jpg]

[Resim: grnt012.jpg]

Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi