yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
(14-04-2011, Saat: 0:00)lee suyg byul yazdı: galiba kalbim bu heyecana dayanamiycak . çok stresliyim Saklan

Smile Her sey çok güzel olacak.
(14-04-2011, Saat: 1:07)seyhan yazdı:
(14-04-2011, Saat: 0:00)lee suyg byul yazdı: galiba kalbim bu heyecana dayanamiycak . çok stresliyim Saklan

Smile Her sey çok güzel olacak.

Smile Opucuk ins. unniem ^^
Ablacim çocuklarim gelecek demistin ya kaç yasinda çocuklarin?
ben de kardesimi getirebilirim de (Baseka'nin yanina'da +1 eklersen) sikilmasinlar orada beraber oynayabilsinler Biggrin
bu arada ben bu sürprizleri sevdim Biggrin
14 kisi miymisiz bu kadar Hatayli arkadas varmiydi burada yahu bilmiyordum ben Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Iste budur len! Geliyoruz! Ben ve Yarem(__snsd_dbsk_) Happy0064
Ya Rabbi nasil geçecek simdi bu 6 gün?
Haftaya bulusma. Bir sey soracagim,gelen Koreli misafirimiz kaç yasinda?Durtuk
Baska bir sevinme amacim,az önce sevinçten bir sey yazamiyordum. Iste budur! Denize de gitmiyorum. Happy0064
Inanamiyorum ya uzun zamandir siteye girmiyordum, bugün bir bakayim dedim.
Bana gelen özel mesajlari kontrol ederken Hatay bulusmasini görünce bir an sok yasadim.
Tarihe daha bakmadan, ya kaçirmissam diye kendime kizdim ama neyse ki daha bulusma gerçeklesmemis.
Ben de bir Hatayli olarak bulusmaya katilmayi çok isterim.
Peki acaba yanimizda arkadaslarimizi da getirebilir miyiz?
(16-04-2011, Saat: 14:17)lostorm yazdı: Inanamiyorum ya uzun zamandir siteye girmiyordum, bugün bir bakayim dedim.
Bana gelen özel mesajlari kontrol ederken Hatay bulusmasini görünce bir an sok yasadim.
Tarihe daha bakmadan, ya kaçirmissam diye kendime kizdim ama neyse ki daha bulusma gerçeklesmemis.

Evet getirebilirsiniz.
(16-04-2011, Saat: 12:01)Baseka yazdı: Ablacim çocuklarim gelecek demistin ya kaç yasinda çocuklarin?
ben de kardesimi getirebilirim de (Baseka'nin yanina'da +1 eklersen) sikilmasinlar orada beraber oynayabilsinler Biggrin
bu arada ben bu sürprizleri sevdim Biggrin
14 kisi miymisiz bu kadar Hatayli arkadas varmiydi burada yahu bilmiyordum ben Biggrin

12 ve 5 yasinda
(16-04-2011, Saat: 13:53)_F.T. ISLAND_ yazdı: Iste budur len! Geliyoruz! Ben ve Yarem(__snsd_dbsk_) Happy0064
Ya Rabbi nasil geçecek simdi bu 6 gün?
Haftaya bulusma. Bir sey soracagim,gelen Koreli misafirimiz kaç yasinda?Durtuk

76 dogumlu ama her Koreli gibi yasini hiç göstermiyor.Smile
(16-04-2011, Saat: 14:40)seyhan yazdı:
(16-04-2011, Saat: 14:17)lostorm yazdı: Inanamiyorum ya uzun zamandir siteye girmiyordum, bugün bir bakayim dedim.

Evet getirebilirsiniz.

Tamamdir çok tesekkürler..
Iyi ki böyle bir bulusma ayarlanmis çok mutlu oldu.
Antakya'da yasiyor olmama ragmen Agape cafeyi nasil kesfedemedim hayret bana Smile
Insallah bir aksilik çikmaz da o gün ben de sizlerle tanisma imkani bulup Kore hakkinda bir seyler paylasabilirim Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi