yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
Oh oh katilan sayisi epeyce artmis. Smile Hadi bakalim. ^^ Atkilic
Nne güzel ya... Bulup eglenin... Benim ilimde olan var midir acaba??
[Resim: dr0x5.png]

Birazcık gülümse...

Ne güzel keske haziran ayinda olsaydi memleketimiz Hatay aslen Izmirliyim Izmirde kaliyorum Izmir konak dogumluyum.

MYUNGISMYWORLD
Güzel bir bulusma geçirirsiniz insallah.
(11-04-2011, Saat: 15:38)eLa_YooN yazdı: NE GÜZEL YA BULUSUP EGLENIN..BENIM ILIMDE OLAN VAR MIDIR ACABA??
En kisa zamanda sizin ilinizde de olur umarim
(11-04-2011, Saat: 15:41)sungerbob468 yazdı: Ne güzel keske haziran ayinda olsaydi memleketimiz Hatay aslen Izmirliyim Izmirde kaliyorum Izmir konak dogumluyum.

Yaz bulusmalari neden olmasin? Baslangiç olarak ilk adimi atiyoruz.Devaminin gelmesini cani gönülden istiyoruz.
(11-04-2011, Saat: 20:17)fatosss yazdı: Güzel bir bulusma geçirirsiniz insallah.

Çok tesekkür ederim.
Sürprizlerimiz var demistik.Bunlardan bir tanesi: Hatay Korea-Fans bulusmasina yakisir bir afisimiz var.Afisi hazirlayan Useobwa*-* nikli arkadasimiza burdan tesekkürlerimizi sunariz.Ikinci sürprizimiz Koreli bir misafirimiz olacak,kendisi ile tanisip sohbet edecegiz.Misafirimiz Türkçe biliyor ama isteyen Korece de konusabilir.Üçüncü sürprizimizi de artik bulusmada ögreneceksiniz.

Ayyy! Bana ne yaa,ben de gelecemm..Koreli misafir...Aglama Ben buraya gelmezsem ölürüm,diri diri ölürüm...Canli cenaze olurummm....
Üçüncü süprizi merakla bekliyorum..
1. süpriz de harika. Useobwa*-* Çok tesekkür ederiz..ellerine saglik. Koreli misafir ajusshi mi yoksa ajumma mi ?
galiba kalbim bu heyecana dayanamiycak . çok stresliyim Saklan
(13-04-2011, Saat: 20:03)_F.T. ISLAND_ yazdı: Sürprizlerimiz var demistik.Bunlardan bir tanesi: Hatay Korea-Fans bulusmasina yakisir bir afisimiz var.Afisi hazirlayan Useobwa*-* nikli arkadasimiza burdan tesekkürlerimizi sunariz.Ikinci sürprizimiz Koreli bir misafirimiz olacak,kendisi ile tanisip sohbet edecegiz.Misafirimiz Türkçe biliyor ama isteyen Korece de konusabilir.Üçüncü sürprizimizi de artik bulusmada ögreneceksiniz.

Ayyy! Bana ne yaa,ben de gelecemm..Koreli misafir...Aglama Ben buraya gelmezsem ölürüm,diri diri ölürüm...Canli cenaze olurummm....
Üçüncü süprizi merakla bekliyorum..
1. süpriz de harika. Useobwa*-* Çok tesekkür ederiz..ellerine saglik. Koreli misafir ajusshi mi yoksa ajumma mi ?

Misafirimiz bir beyfendi.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi