yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay'da Koreli Misafirlerimiz ve Etkinlikleri /Our Korean Guests and Events in Hatay
Etkinlik buluşmanın yapılmasıyla son buldu. Buluşma için: http://www.korea-fans.com/forum/konu-kor...smasi.html
Anlatacağım o kadar çok şey birikti ki, Cuma günü herşey bitsin hepsini derleyip toplayıp anlatacağım, pek fotoğraf çekemedim ben makinem olmadığından dolayı, kusura bakmayın o yüzden ne olursunuz.
Cuma günü ayrıntılarla geliyorum

It’s only for you
just wanna be for

you
Madde madde özetleyeceğim, umarım okurken eğlenirsiniz.
ilk 2 günü anlatmıştım zaten diğer günleri anlatayım.

- 3. günkü dersimizde kore oyunları öğrendik, bir de korece bir ilahi.
Kavi Bavi Bo (bizim taş kağıt makas'ın çok benzeri, sadece 2 bölümden oluşuyor.) en zevkle oynadığım oyun oldu.
ABCDmsi bi oyun daha vardı ben oynamayı bilmiyorum tam Biggrin
Şunu farkettim bütün oyunları eğlence için bile olsa birbirlerini pataklayarak sonuçlanıyor Biggrin

İlahi de "Sevilmek için yaratıldın seni severim...blablabla" şeklinde gidiyor, korecesini unuttum bile. Zaten öğretmenlerime hep söyledim en tembel öğrenci benim diye Biggrin

- Haftasonu misafirleri evimizde ağırladık. Geçen sene de gelen Angela ile beraker kardeşi Nathan ve Katrina olmak üzere cuma günü 3 kişi bizdeydi. Kızma birader oynadık, okey oynadık, bileklik yaptık. Çok şey yaptık beraber.
Cumartesi günü gruptan 2 koreli daha alarak Harbiye'ye gittik. Şelalelerin içinde felan oturduk, çok güzeldi Biggrin

- Pazar günü kiliseye gittik.Orda da gösteriler oldu, sessiz sinema ve ilahiler okundu. Danslar edildi.

- Pazartesi günü dersimizde korecede selamlaşma vs vs şeyleri öğrendik, 3 öğretmenim de derslere en çok katlan öğrencileri olduğum için derse yeni gelen öğrencilere ders vermem konusunda ısrar etti, biraz yardımcı oldum da sonra bıraktım siz anlatın diye Biggrin yine oyunlar oynadık, dersten sonraki 1 saat boş vakitlerinde Antakya'yı gezdik, dondurma yedik felan.

- Salı günü yine oyun oynadık, dong dong isimli bir oyun öğrendik. İsmin Loser (kaybeden)a çıktı. Sürekli yenildim Biggrin Kiliseye gittiler yine, salı günü dualarını yaptılar. Sonra ben yine 4 koreli ile beraber eve geldim. Hansob, Priscilla, Chani ve Connie. Onlara da kızma birazder'i öğrettik. Sonra haytalı yedik, gece iskambil oyunu öğretti onlar da bana. Sabah 4.30a kadar oturduk, sohbet ettik. Sabahın 7sinde kalkıp kahvaltımızı yaptık çıktık.

- Çarşamba günü zaten buluşma günümüzdü, o gün olanları buluşma konusundan öğrenebilirsiniz Biggrin

- Perşembe günü festival günüydü. O günkü olan gösteriler felan anlatılacaktır zaten, ben pas geçiyorum. Gösterilerden sonra 6465456 fotoğraf çekildik sanırım beraber, o kadar saçma sapan pozlarımız var ki Biggrin En zor kısmı vedalaşma kısmıydı. Perşembe günü ayrıldık, internet üzerinden görüşeceğimize dair sözleştik. Umarım görüşeceğiz.

Özetle böyleydi, hayatımdaki en unutulmayacak zamanlar arasındaydı bu bir buçuk hafta. okuduğunuz için teşekkür ediyorum. ^^

It’s only for you
just wanna be for

you
Yazdığın için teşekkürler Başak. Okumak harikaydı. Smile Çok katkın oldu gerçekten. Çok güzel geçmiş. Perşembe olanları ben de merak ediyorum. Gidemedim, saati çok geçti...
bunlar da benden bırkaç fotoğraf ^^
[Resim: dscf2269r.jpg]

[Resim: dscf2280c.jpg]

[Resim: dscf2289y.jpg]

[Resim: dscf2219111.jpg]

It’s only for you
just wanna be for

you
[Resim: dscf2156k.jpg]

[Resim: dscf2176m.jpg]

[Resim: dscf2180b.jpg]

[Resim: dscf2190w.jpg]