yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay'da Koreli Misafirlerimiz ve Etkinlikleri /Our Korean Guests and Events in Hatay
(21-06-2012, Saat: 18:31)GamzeP yazdı: Seyhan abla bende katılmak istiyorum bir kaç arkadaşımla, bunun için neler yapmalıyım?

Birşey yapmana gerek yok, Haber vermen ve gelmen yeterli Biggrin
Agape Cafe'yi biliyor musun, orada olacak.

It’s only for you
just wanna be for

you
Ayrıca Seyhan abla, arkadaşlarımın geleceğini söylemiştim, kalabalıksak sorun olur mu? Sorun olacaksa iptal edeyim onları.

It’s only for you
just wanna be for

you
(22-06-2012, Saat: 22:01)Baseka yazdı:
(21-06-2012, Saat: 18:31)GamzeP yazdı: Seyhan abla bende katılmak istiyorum bir kaç arkadaşımla, bunun için neler yapmalıyım?

Birşey yapmana gerek yok, Haber vermen ve gelmen yeterli Biggrin
Agape Cafe'yi biliyor musun, orada olacak.

Haber verdim,Seyhan ablaya mesaj attım ama galiba henüz aktif olmadı. Ehehe. Evet biliyorum evimle mesafesi 5 dakika. Biggrin
[Resim: 74084726.png]
Seyhan hanım sınav hazırlığı sebebiyle yeterince aktif olamıyor... Sormanız gerekenleri bana özel mesaj atarak sorabilirsiniz. Smile
Ziya çok teşekkür ederim.Evet atanamayan bir öğretmen olarak sınavıma 15 gün kaldı.Duygu durumuna hiç girmeyeceğim.Bu aralar biraz yoğunum ama 2 günde bir de olsa nete girmeye çalışıyorum.Baseka ,Bidam55 ve Maria nikli arkadaşlar Hatay gönüllüleri olarak sizlere yardımcı olacaktır.Bu etkinlikte en aktif üyemiz Baseka nikli arkadaşımızdır.Kendisi etkinliğe bizzat katılacaktır.Tek yapmanız gereken listeye adınızı yazdırp belirlenen tarih ve saatte orada olmaktır.
Baseka:Sayıda bir sorun olmaz gelmek isteyen arkadaşlarını çağırabilirsin
Yine mi biz +6dayız? Angry
Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler
BESTE hystericalhysterical

Neyse, buluşma günü buluşma saatinde Agape'de olursanız ben sizi bulurum, bulamazsanız Cafe görevlilerine Başak nerde deyin, siz beni bulursunuz. Her türlü buluşuruz Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Oncelikle o sure zarfinda eglencenin tadini cikarin ve bizi bundan mahrum birakmayin.Biggrin Yani foto ve video paylasacak arkadaslara tesekkurler simdiden.Biggrin Fighthing Hatay.Atkilic
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Sorularınız olursa diye sizlere temsilcimiz Seyhan ablanın telefonunu vereceğim. Kendisine bizzat ulaşabilirsiniz. ^^

0507 740 34 06

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi