yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harvard–Yenching Library
Img-kiss 
Harvard–Yenching Library

[Resim: 800pxharvardyenchingins.jpg]

Harvard–Yenching Kütüphane koleksiyonları Doğu Asya ile ilgili Harvard Üniversitesi Kitaplığı için birincil konumdur. Çince, Japonca ve Batı Dillerine ilave olarak; bu, 1 milyondan fazla miktar toplam Kore, Vietnam, Tibet, Mançu ve Moğol koleksiyonlarda evlerden toplandı. Kütüphane, Harvard Üniversitesinin Cambridge kampusünde 2 Divinity Bulvarı'nda bulunur.

Tarihi

Kitaplık resmen 1928 yılında Harvard-Yenching Enstitüsü Çin-Japon Kütüphanesinde kuruldu, kendi koleksiyonları dışında Çin ve Japon genişletme yansıtacak şekilde 1965'te bugünkü adını aldı. 1976 yılında Kütüphane yönetiminin bağımsız Harvard-Yenching Enstitüsü Harvard College Library olarak kaydırıldı.

Çeviri: busracangema

English

Harvard–Yenching Library

The Harvard–Yenching Library is the primary location for East Asia-related collections at the Harvard University Library. In addition to Chinese, Japanese, and Western languages, it houses collections in Korean, Vietnamese, Tibetan, Manchu, and Mongolian, totaling more than 1 million volumes. The library is located at 2 Divinity Avenue on the Cambridge campus of Harvard University.

History

Formally founded in 1928 as the Chinese-Japanese Library of the Harvard-Yenching Institute, the library took its present name in 1965 to reflect the expansion of its collections beyond Chinese and Japanese. In 1976, management of the library shifted from the independent Harvard-Yenching Institute to the Harvard College Library.

Kaynak / Source

SHINee is my life

[Resim: 800pxharvardyenchingins.jpg]

[Resim: 17957175.jpg]

SHINee is my life

Emeğine sağlık güzel olmuş. Smile
Kitap okumak için güzel bir yer. Onay
Emeğine sağlık canım. ^^
Teşekkürler. Smile
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Biggrin Onay
BEBEKLER KADAR MASUM OLMAK İSTERDİM..!
Tanıtım için teşekkürler.
Tanıtım için ve paylaşım için teşekkürler. Çok güzel bir yer. Biggrin

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Paylaşım için teşekkürler canım. Sarhos

[Resim: tumblr_mt0ti4X5y21s8ndf3o7_r1_250.gif]
-' Kaybol!

Teşekkürler canım. Opucuk
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Çok büyük bir kütüphane. Çin ve Japon kaynaklarınıda bulundurması çok güzel. Tanıtım için teşekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi