05-10-2010, Saat: 17:07
Sonunda bugün izledim. Lee Dae Hae ve Kim Bum'lu olan sahneleri çok begendim gezdikleri yerler muhtesemdi. Big Bang sevimliydi, Park Shi Ho favori aktörlerimden. :d:d Tesekkürler çeviri için Merve.
|
Haru: An Unforgettable Day in Korea (2010)
|
|
05-10-2010, Saat: 17:07
Sonunda bugün izledim. Lee Dae Hae ve Kim Bum'lu olan sahneleri çok begendim gezdikleri yerler muhtesemdi. Big Bang sevimliydi, Park Shi Ho favori aktörlerimden. :d:d Tesekkürler çeviri için Merve.
Simdi ilk bölümünü izledim ve çok begendim. Özellikle ask üçgeni çok güzel olacak ama devami ne zaman ben pek anlayamadim.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün (05-10-2010, Saat: 9:02)ben-goz yazdı: Çok kisa bir bölüm olmasina ragmen ünlüler bölümü baya göz dolduruyordu. (05-10-2010, Saat: 17:07)*mygirl* yazdı: Sonunda bugün izledim. Lee Dae Hae ve Kim Bum'lu olan sahneleri çok begendim gezdikleri yerler muhtesemdi. Big Bang sevimliydi, Park Shi Ho favori aktörlerimden. :d:d Tesekkürler çeviri için Merve. Rica ederim. ![]() (09-10-2010, Saat: 15:54)éhl@ yazdı: Simdi ilk bölümünü izledim ve çok begendim. Özellikle ask üçgeni çok güzel olacak ama devami ne zaman ben pek anlayamadim. Bu ilk ve son bölümdü. Devami olmayacak maalesef. :/
Himm anladim, bu arada çeviri çok güzeldi. Merve ellerine saglik üzüldüm.
![]() Bu kadroyu izlemekten asla sikilmazdim. Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Kadro süperdi. Ama her güzel sey gibi o da çabucak bitti.
![]() Madem tek bölümdü keske daha uzun olsaydi. Ablamla birlikte seyrettik: 'Aaa bitti mi? '' demisim... Yine de güzeldi. Konu için tesekkürler ablacigim. ![]() Merve Hanim sizin çevirinizle seyretmek de ayri güzeldi , sagolun.
Bence de uzun olmaliymis yahu.~~ Bayilmistim o yarim saatlik seye. ^^
Çok güzeldi, çok kisa da olsa.
Big Bang, Kim Bum, Yunho... Hepsi süper oynamis.
Bence Kim Bum ve Lee Da Hee birlikte bir dizi olsun film olsun çekmeli yani, çok yakistirdim onlari ben.
Saatim her zaman Min'e beş var. Ya da Min'i beş geçiyor. Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz. Günlerden Minertesidir. Ben Min'i düşünürüm, üşümem. Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar. İki kere iki dört elde var Min^^
PersMerve'nin çevirisiyle izledim çeviri için ellerine saglik Mervecigim.
Adi kadar uzun olmayan bu filmde Big Bang'a hele hele de T.O.P.'ye hasta oldum.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|