yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haru: An Unforgettable Day in Korea (2010)
(23-09-2010, Saat: 15:14)ben-goz yazdı: Dizi konu itibariyle çok güzel oyuncular onlar da keza öyle. Yani 10 /10 tam puanlik bir yapit .
Umariz ki bu diziyi Korea-Fans çeviri ekibide çevirirse degmeyin keyfine. Smile

Dizi tek bölümlük ve 2010-2012 Kore Ziyaret Yili Etkinligi kapsaminda yapiliyor. Ben çevirecegim. Duyurulur! Biggrin
(23-09-2010, Saat: 15:22)PerSpEcTiF yazdı:
(23-09-2010, Saat: 15:14)ben-goz yazdı: Dizi konu itibariyle çok güzel oyuncular onlar da keza öyle. Yani 10 /10 tam puanlik bir yapit .
Umariz ki bu diziyi Korea-Fans çeviri ekibide çevirirse degmeyin keyfine. Smile

Dizi tek bölümlük ve 2010-2012 Kore Ziyaret Yili Etkinligi kapsaminda yapiliyor. Ben çevirecegim. Duyurulur! Biggrin

Duyurular dikkate alindi. Biggrin
Bu haber süper canim yine bizim ekip. Güzel bir dizi keyfi çaylar yanina hazirlansin. Biggrin
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(23-09-2010, Saat: 15:26)ben-goz yazdı: Duyurular dikkate alindi. Biggrin
Bu haber süper canim yine bizim ekip. Güzel bir dizi keyfi çaylar yanina hazirlansin. Biggrin

Bu diziyi kaptirmak olmaz. Herkes var maasallah. Hazirlayin çaylari. Ingilizcesi çikar çikmaz Türkçe altyazi geliyor! Atkilic
Artik gün yaparken izleriz. hysterical Kaç demlik çay koyalim Merve? AbazaAbaza
Oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Kore'yi ve bizi sallayacak bir diziye benziyor. Bu diziyi bizim çeviri grubumuz çevirecek olursa mükemmel olur. Resimler ve tanitim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

Kadro süpermis. Kesinlikle kaçmayacak bir dizi. Onay
(23-09-2010, Saat: 15:42)*mygirl* yazdı: Artik gün yaparken izleriz. hysterical Kaç demlik çay koyalim Merve? Abaza Abaza

Karari siz verin, dizi güzelse ona göre artar artik. Biggrin
Kadro harika çok merak ettim. Paylasim için tesekkürler. Opucuk
Resimler harika. Opucuk
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Park Shi Hoo Haru BTS + Music

http://www.youtube.com/watch?v=YpHoT6nNeNw
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi