yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Happy Birthday Song Il Gook (Özel Konu)
Ayrica video da cok süper olmus. Müzik felan tam oturmus.. Ayy düsünsenize Song Il Gook bizim siteye geliyor. Ayy ne güzel olurdu.. SarhosSarhosBiggrin

Haber için çok tesekkürler.
Insallah S.I.G. mesaji alir ve siteyi ziyaret eder.
Yalniz nereden mesaj atabiliriz onu anlamadim.
Yardimci olur musunuz?
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(23-09-2009, Saat: 23:18)gülce yazdı: Haber için çok tesekkürler.
Insallah S.I.G. mesaji alir ve siteyi ziyaret eder.
Yalniz nereden mesaj atabiliriz onu anlamadim.
Yardimci olur musunuz???

Mesajini buraya ingilizce olarak ekliyorsun. Smile
Çok heyecanlandim simdi. Super Ne güzel ya seni de tebrik ederim. Sevdigin sanatçiya bir nebze olsun ulasmayi basardin. Benim de sevdigim bir sanatçi Song Il Gook. Darisi bizim basimiza. Aja aja fighting. Super Super Super
Harikasin Emine Abla. Song senin sayende Türkiye'deki hayranlarini, bizleri taniyacak. Alkis Alkis Alkis
Çok güzel bir haber bu. Biggrin Konu için çok tesekkürler bunu ögrenmem çok iyi oldu. Smile Onay
(23-09-2009, Saat: 23:41)*ELIF* yazdı: çok heyecanlandim simdi Super ne güzel ya senide tebrik ederim.Sevdigin sanatçiya bir nebze olsun ulasmayi basardin.benim de sevdigim bir sanatçi Song Il Gook.Darisi bizim basimiza Aja aja fightingSuperSuperSuper

Dünyada olmayacak birsey yoktur canim. Song büyük ihtimalle videoyu izleyecek. Çünkü videoda Dünyanin her yerinden mesajlar var, Song'un bu çok hosuna gidecek. Onay
Song II Gook Ve Papatya

Song partide dans edip ve sarkida söyleyecekmis. Sarhos

Song II Gook Ve Papatya

(24-09-2009, Saat: 19:40)papatya yazdı: Song partide dans edip ve sarkida söyleyecekmis. Sarhos

Ay yakisikli prensimiz, karizmatik korsanimiz, canimiz, cigerimiz, Song'umuz dans mi edecek bir de... Atkilic
Evet canim... Keyfi yerinde anlasilan... Smile
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi