yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hanyang University Museum
Hanyang University Museum

[Resim: logol.gif]

1980 yılında açılan müze, mağaza ve sergi kayıtları ve emanetler de dahil olmak üzere eğitim, tarih, kültür, sanat, folklor, antropoloji alanlarında, öğrenciler ve kamu personelleri için veriler sağlar. Müze, katkılar ve satın alma yoluyla 5153 ortak hatırayı topladı,ustalar ve sanatçılar tarafından kullanılan 522 ticaret aletini topladı ve insanların kültürel simgelerini saydı. Müze yıllık akademik kazılarla, Jinju Namgang Barajı'nın sular altında kalmış ilçede, Hanam Şehri'ndeki Isong Sansong Kalesin'nde, Gonam-ni'deki Shellmiddens'ta, Anmyeong Adası'nda ve diğer kalıntılarda akademik deneyimlerini biriktirmiştir.
Website

English

The museum opened in 1980 to collect, store and exhibit data and relics related to all areas of study including, history, culture, arts, folklore and anthropo- logy and provide data to staff, students and the public. The museum has collected 5153 common relics through contribution and purchase, and has also collected 522 trade tools used by artists and craftsmen deemed human cultural icons. The museum has accumulated academic experiences through annual academic excavation of submerged districts of Jinju Namgang Dam, lsong Sansong Fort ress in Hanam-City, the Shellmiddens in Gonam-ni, Anmyeong Island,and relics
[Resim: lhl.jpg]

[Resim: hfgb.jpg]

[Resim: jygq.jpg]

[Resim: 72219749.jpg]

[Resim: 28786562.jpg]

[Resim: 33919547.jpg]

[Resim: hfghet.jpg]
[Resim: jgy.jpg]

[Resim: 40181657.jpg]

[Resim: 20515540.jpg]
[Resim: hgfkh.jpg]

[Resim: img10101m.jpg]
[Resim: img10102.png]

[Resim: sub01.png]

[Resim: sub04i.png]
[Resim: sub05.png]

[Resim: sub06.png]
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Gerçekten gezmeye değer... Onay

Angel  Buralar hep dutluktu...
Paylaşım için teşekkürler.
Onay Güzel tanıtım için teşekkürler Elif... AlkisAlkis
Elif'cim çok güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi