Sen yedin mi hiç?? Tadini merak ettim. Lokuma benziyor biraz öylemi ki acaba tadi. ..0.o

Konuyu Oyla:
Hangwa / 한과
|
Bu güzel sekerlemeleri yemeye kiyamaz ki insan, görünüsleri muhtesem eminim tadlari da öyledir. Zaten benim zayif noktalarimdan birisi bir de görünce böyle süper seyleri insan durabilir mi??
![]() ![]() ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Enfes tadi var. Kizilayda bir pastahanede yemistim. Paylasim için tesekkürler.
Ya bunlar ne kadar süslü, insan yemeye kiyamaz. Süs esyasi gibi saklayasi geliyor insanin. Ama benim gibi seker canavari biri kesinlikle saklamaz hepsini yer valla. Içim gitti. Paylasim cok lezzetli olmus, emeginize saglik.
![]()
Ya bende isitoyurum bu sekerlemeleden. Yemeklerini de çok güzel süslüyolar sekerlerini de ...Bunlar nasil yenmez ya....
shin bee yazdı:Ya bunlar ne kadar süslü, insan yemeye kiyamaz. Süs esyasi gibi saklayasi geliyor insanin. Ama benim gibi seker canavari biri kesinlikle saklamaz hepsini yer valla. Içim gitti. Paylasim cok lezzetli olmus, emeginize saglik. Valla içinde seker oldumu öylebir kiyarim ki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Allahim bunlar çook güzel yaa, bayildim ayy!! Bide çok canim çekti. Eger insallah bir gün Kore'ye gidersem bunlari yemeden asla dönmem.
Bence yemeklerinden çok daha güzel ve lezzetli gözüküyolar. Tadlari da güzeldir heralde.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi