01-05-2010, Saat: 14:10
Taeyeon dedim nedense bir sevemedim sesi güzel ama
BOM!
-Twitter'ım-
| Anket Hangi Üye Gruptan Çıksa Üzülmezsiniz? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Taeyeon | 12 | 7.02% | |
| Tiffany | 5 | 2.92% | |
| Yoona | 17 | 9.94% | |
| Jessica | 53 | 30.99% | |
| Yuri | 18 | 10.53% | |
| Sooyoung | 11 | 6.43% | |
| Sunny | 13 | 7.60% | |
| Seohyun | 22 | 12.87% | |
| Hyoyeon | 20 | 11.70% | |
| Toplam: | 171 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Hangi Üye Gruptan Zorunlu Olarak Çıksa Üzülmezsiniz?
|
|
Hyoyeon çikarsa üzülebilirim çok karizmatik bir kiz
![]() Sooyoung,Yuri,Tiffany ve Taeyeon çikarsa zaten hatlar kopar bende Besi disinda herkes çikabilir üzülmem yani
![]() Kill me or love me One of these two…
01-05-2010, Saat: 14:58
Ankete katilan herkese tesekkürler
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG Super Junior F.T Island 2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ bm~endlesslovee * uzun bir süre yokum
Bunu gerçekten düsünmedim. Bence hiçbiri bu grubu birakmayi düsünmezler sonuçta kaç senedir emekleri var hepsinin. Ama çikarsa Sunny çikar dedim. Hiçbiri bu grubu birakmaz. Bizim Snsd'miz ayrilan gruplar gibi olamaz asla.
![]() Bazi yorumlari gerçekten kiniyorum. Herkes Jessicaya takmis. Sesi gerçekten çok güzel güzelligide öyle. Bana kalirsa erkekler Jessica'dan uzak dursun. Yoksa bu kizlarin hiçbir kabahati yok. Diger gruplarla yakinliklarida bizi ilgilendirmiyor. ![]() Taeyeon neden söylendi bilmiyorum. Sonuçta liderimizin sesi bütün liderlerden daha güzel. Ve kesinlikle Taeyeon giderse(Allah korusun) bu grup devam edemez.
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
01-05-2010, Saat: 15:10
(01-05-2010, Saat: 15:05)snsd_ebru yazdı: Bunu gerçekten düsünmedim. Bence hiçbiri bu grubu birakmayi düsünmezler sonuçta kaç senedir emekleri var hepsinin. Ama çikarsa Sunny çikar dedim. Hiçbiri bu grubu birakmaz. Bizim Snsd'miz ayrilan gruplar gibi olamaz asla. Açikçasi ben diger gruplardaki erkeklerle olan alakasini göz önünde bulundurarak demedim Jessica diye. Daha çok eski fotograflarindan birini görünce sogudum biraz o kadar. Ama tabii ki Allah korusun,kimse çikmasin gruptan.
01-05-2010, Saat: 15:13
(01-05-2010, Saat: 15:10)NorA_PenA yazdı:(01-05-2010, Saat: 15:05)snsd_ebru yazdı: Bunu gerçekten düsünmedim. Bence hiçbiri bu grubu birakmayi düsünmezler sonuçta kaç senedir emekleri var hepsinin. Ama çikarsa Sunny çikar dedim. Hiçbiri bu grubu birakmaz. Bizim Snsd'miz ayrilan gruplar gibi olamaz asla. Ben genel olarak konustum. Yanlis anlama lütfen. ![]() Antilerede zaten biraz gicikligim var da o yüzden. Yoksa Allah korusun biri giderse ben dayanamam.
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
07-05-2010, Saat: 14:28
Ben hepsine üzülürüm herhalde
![]() Bu kadar Jessica'ya yüklenmemek gerek bence sonuçta onun bir suçu yok, snsd_ebru'nun da dedigi gibi erkekler uzak dursun kizdan... Sonuçta gruptan ayrilinca diger gruplardaki erkeklerle görüsmeyi kesecek diye birsey yok.Ayrilsa da görüsecekler ayrilmasa da...
..
07-05-2010, Saat: 20:05
Taeyeon
09-05-2010, Saat: 22:41
Tiffany hatta ayrilsa çok mutlu olucam jang'la yakin arkadaslarmis çekemiyorum valla bu bayani sevenler bana kizicak ama...
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
10-05-2010, Saat: 18:03
Bence cok sacma bir soru;
Herkes Jessica`ya takmis gidiyor Ebra`nin dedigi gibi de Taeyeon giderse grup devam etmez Jessica`ya gelince o onun hayati istedigi gibi yasar sonucta o erkekler sizin bir akrabaniz deil sevgiliniz deil Ebra`ya katiliyorum erkekler Jessicadan uzak dursun ![]() Bana gelince bu gruptan kim cikarsa ciksin ben uzulurm ![]() Ice Princes ♥ YUM X ~IceYum~ Girls Generation ♥ B.A.P ♥ DBSK ♥ T-Ara ♫ On Rainy Days ☂ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|