yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Koreli Sanatçiya Kendinizi Benzetiyorsunuz?
Ben en çok Youn Eun Hye seviyorum ve ona benzemek isterdim Biggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
(23-06-2009, Saat: 22:42)angelus2097 yazdı: Gerçekten güzel bir konu benimde dayimin kizi lee jun ki ye benzedigimi söylüyor ama ben kizim ya bukadarida abarti artik, gerçi le jun ki de kiza benziyor ama yinede bir erkege benzetildigime inanamiyorum Gozlukgulmek Ama sunuda ekleyeyeyim ruh ikizim so ji sub Kalp

Hehe Jun Ji ye benzetilmissin daha ne istiyorsun Biggrin Jun Ki oppa kiz gibi zaten Biggrin ay ne tatlidir o Biggrin
Ben kendimde sadece gözlerimin çekik olmasini benzetiyorum ama bi arkadasim sen ayni koreli sevimli kizlara benziyosun demisti.Tabi benim nasil hosuma gitti. Insallah öyledir

Kendimi degil ama ablami tipki Yoon Eun Hye benzetiyorum özellikler 17 18 yaslardaki haline zaten ablamda Opucuk O yaslarda Biggrin
Bende dogustan savasçi ruhu var kafamin dikine giderim Song Il Gook'un Efsane Pensteki hali benim galiba Alkis
Konu çok güzel ..
[Resim: attachment.php?aid=2217]
Ben Kendimi Herhangi Bir Koreliye Benzetemiyorum..
Ruh Halim Olarak Bazen Joo Ji Joon,Bazen So Ji Sub Bazende Rain Gibi Oluyorum..
Çogu Zaman Konusmam,Ve Herkez Bana Çok Soguksun Der.(joo Ji Hoon)
Bakislarim Farklidir.(So Ji Sub)
Bazen Neselenirim Ve Herkezi Güldürürüm(Rain)
Bende saç seklim falan Song Hye Kyo hiç yerimde duramam ve çocuksuyumdur bu da Yoon Eun
Hye
Kim Bum Fan Kulüp
Dream Fan Club
F.T İSLAND FAN CLUP
~☆ Oh Won Bin Fan Kulüp ☆~

Shinbeyi yazmisim ama birini daha yazmayi unutmusum Biggrin Evet kendimi Shinbeye benzetiyorum ama onun kadar Denizler Imparatorundaki Chae Ryunga da çok benzetiyorum Biggrin Huyu benim huyum gibi Smile
Huy ve davranis olarak Eun Chae (I Am Sorry I Love You)
Görünüs olarak benzemiyorum bi koreliye ....

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Perçemlerimi birakinca Kim Bum'a kaldirincada Lee min Ho'ya benzetiyolar.Saçlarim kisa oldugu için ben kendimi Biraz Min ho'ya benzetiyorum.Benimde yanaklarim ve suratim o sekil.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi