yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Koreli Sanatçiya Kendinizi Benzetiyorsunuz?
Arkadaşlar kendinizi hangi koreli aktör ya da sanatçıya benzetiyorsunuz? İlla fiziki olması şart değil.Ben saçımı yandan topuz yapınca Düşlerimin Prensi dizisindeki Che-kyung'a benziyormuşum ama daha çok zoraki prensteki nedimeye benzetiyorlar. Ruh halimi sorarsanız yine Düşlerimin Prensi'ndeki Che-kyung gibi çocuksuyumdur.Arada bir şımarıklık yaparım iyi mi, kötü mü, bilmem. Biggrin

Peki Siz?
[Resim: cf2f03b4.gif]

Bende kendimi dizilerdeki su deli dolu olan kizlara benzetiyorum.
Zaten gitgide koreli olmaya basladim bile
Güzel bi konu olmus Alkis Ellerine saglik
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Hello my teacher -- na bo ri
Huylarimiz ve davranislarimiz ayni diziyi izlerken kendimi izliyomus gibi hissettim Biggrin
Ben sevdigim seyler olarak u-know Yunho ya benzetiyorum
Daha önce kendi sevdiklerimle yunhonun sevdiklerini karsilastirdim hepsi ayni çikti xD Smile
Konu güzel olmus tesekkürler =)
Gerçekten güzel bir konu benimde dayimin kizi Lee Jun Ki ye benzedigimi söylüyor ama ben kizim ya bukadarida abarti artik, gerçi Lee Jun Ki de kiza benziyor ama yinede bir erkege benzetildigime inanamiyorum Gozlukgulmek Ama sunuda ekleyeyeyim ruh ikizim So Ji Sub Kalp
Saçimi yapis seklim ve bazi özelliklerimle kendimi Full House taki Han Ji Eun a benzetiyorum.Konu için tesekkürler (:

Ilginç bir konu olmus ama malesef korede bile esim benzerim yok ne yapayim Biggrin
Beni erkek kardesim Jumong'daki Soseono'ya benzetiyor,güzel kiz benzemek hosuma giderdi ama alakam yok bu kizla :img-hysterical:

Birkere o Kore'li ve çekik gözlü Smile

Konu için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Benim biraz gözlerim çekik aslinda ben kendimi kimseye benzetemiyorum xD ama beni bazi arkadaslarim Eun Hye.ye benzetiyorlar(artik nerem benziyor bende bilemiyorum)
Konu harika olmus canim emegine saglik ;) Smile
Benim tamamiyla mimiklerim , günlük hayatta ki herseyim belki inanmicaksiniz ama pijamalarimdan 2 si , saç sekillerim falan Song Hyo dur. Ayni hemde. Hatta Full House'i izlerken bir baktim benim pijama elbisem BiggrinBiggrin O kadar çok sasirmistim ki ... Gerçekten karakter olarak çok benzerim ..
Güzel bir konu tesekkürler ...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi