13-07-2010, Saat: 13:40
BEN KENDIMI HIÇBIR KORELI SANATÇIYA BENZETMIYORUM BENZER YANIM YOK AMA KORELILARI ÇOK SEVIYORUM
|
Hangi Koreli Sanatçiya Kendinizi Benzetiyorsunuz?
|
|
13-07-2010, Saat: 13:40
BEN KENDIMI HIÇBIR KORELI SANATÇIYA BENZETMIYORUM BENZER YANIM YOK AMA KORELILARI ÇOK SEVIYORUM
16-07-2010, Saat: 22:12
Beni taniyanlar canimli cicimli cümlerler kurdugumdan çok nazerin,kirilgan,tatlilik hastasi sanirlar
![]() Zaten boyum da çok uzun olmadigi için sevimli dururm... Bir de öteki tarafim var tabii Asla taviz vermem hayatimda ve kolay kolay affetmem,yine de insanlar için saatlerce agladigim da oluyor. Hep benim dedigim olsun isterim ve kendimi ara sira baskalarindan bilgili görürüm. Yine de anlayisli olmayi da bilirim ![]() Yani bazen çeliskili olsam da Jung Min'nin kisiligini okuyunca bir çok ortak noktamizi gördüm. Yine de Jung Min kadar sert çikmam
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
16-07-2010, Saat: 22:42
(Son Düzenleme: 19-06-2012, Saat: 23:39, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Galiba Geum Jan Di.
Haksızlığa gelemeyen inatçı bir keçi. ![]()
16-07-2010, Saat: 22:53
ben de kendimi saçim uzun ve fönlü iken park jung mine benzetiyorum gözümü sürme sürdügümdede benziyorum kisilik olarakta onun gibiyim çocuksu ve eglenmeyi seven biri
SNSD Fan Club
17-07-2010, Saat: 19:28
arkadaslar beni hep Snsd YoonA ya Benzetir buda benim cok hosuma gider Kore yi bile bilmeyen arkadaslarim sen cinliye benziyosun deyince cok sinir oluyorum cunku ben Koreyi ve Korelileri seviyorum
![]() Ice Princes ♥ YUM X ~IceYum~ Girls Generation ♥ B.A.P ♥ DBSK ♥ T-Ara ♫ On Rainy Days ☂
17-07-2010, Saat: 19:33
Galiba sandara park onun gibi çilgin,eglenceli ve tarzlarimiz ayni zaten ondan onu bu kadar seviyorum
UZUN BİR SÜRE YOKUM...
14-01-2011, Saat: 17:24
BEN SNSD YOONA YA BENZETIYOR ZATEN ARKADASLARIMIN SNSD YI TANIMYOR YOONA NIN RESMINI GÖSTERINCE NE ZAMAN ÇEKTIRDIN BU FOTOGRAFI DIYORLAR BEN MEMNUNUM HAYATIMDAN
31-05-2011, Saat: 11:22
Saçlarimi açinca, agzimi sisirince "Snsd Hyeyeon'a benziyorum".
![]() Çatlaklik bakimindan ise "You are beautifulda ki "jeremy"e benziyorum. Yani Hong ki.
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak... Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar; "Bir kez daha dene."
13-06-2011, Saat: 15:29
Beni kuzenim G-Dragonun tipine benzetiyor yani onun gibi zip zip misim
Benim oppamda G-Dragon
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
15-06-2011, Saat: 17:32
Ne yazik ki kendimi hiç birinde bulamadim
![]() Esim benzerim yok sanirim :S
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|