yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Kore Yemeklerini Denediniz / Denemek İstersiniz?
Img-kiss 
Arkadaşlar,
Hiç kore yemeği yediniz mi?
Yediyseniz yemeğin ismini söyleyin. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Kendi yaptigim pilav lapa oldugu için pirinç lapasi yemis oldum Biggrin .Onun disinda yemedim Smile Onay

valla ben yemedim ama yemek isterimSmile
Arkadasimla yaklasik bir saat sorusturduktan sonra Londra'da bir Kore restaurani bulup Noodle Naengmyeon yedim.. Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

yok hiç yemedim Sad
[Resim: 10.gif]
yemedim ama çok çook istiyorum... Tariflerden kolay birsey yapmaya çalisacagim, ama zehirlenmekten korkuyorum Biggrin
hayir Sadama pirinç kekinin yapimi kolay görünüyor.ayrica sujeongwayi yaparim.o da kolay gibiydi.bugün-yarin insallah yiyecegim...
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
hepsinden yedim heralde hem kendimde yapiyorum hem han kuk kwana gitmistim.kimbap ben yapiyorum ama domuz eti yerine sosis koyuyorumAbaza kimchi yedim,nodlee yedim,pirinç keki yedim ve daha birsürü yemekPisman

hiç yemedim ama yemek istiyorum AbazaBiggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
arkadaslar dün gece kavakliderede bir çin rest. gittik. Orada kore tursusu ,dört mevsim salatasi, soya soslu tavuk vs. yedim. Hemde çubuklarla. Ve resto. sahibi uzaktan basarili çubuk kullanmami takdir ederek afiyet olsun dedi. Masada arkadaslar beceremedi mecburen çatal kullanadilar. Bu arada evde ayva denemeleri is yaramis millet ! Denemeye devammOnay
esraj

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi