yukari
Anket Hangi Jang Geum?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Saray Ladysi
43.37%
170 43.37%
Sağlık Görevlisi
56.63%
222 56.63%
Toplam: 392 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Jang Geum?
VoRTeX yazdı:
çirkin yazdı:
VoRTeX yazdı:seçim yapamiyorum yeterki jang geum olsun.
bence evimin kadini daha güzel.tatli kardesim Smile

ayni fikirdeyim arkadasim Smile

acaba öyle biriyle evlenebilirmiyiz.güzel yüregi temiz bi kiz flime göre. neyse hayirlisi Smile

neden olmasinki kesillikle katiliyorum hayirlisi neyse o olsun arkadasim SmileBiggrin
(PARANIN NE ÖNEMİ VAR??? MÜHİM OLAN MİKTARI Smile (SEVMEYİ...bilmiyorsan...TAŞİMA...o...YÜREĞİ..hayat mücadelesi...)
Dogrusu hemen karar veremedim.Her iki görevdede cok basariliydi.Ama bende saglik görevlisi Jang Geum´ya verdim oyumu.Daha cok kendini buldu sanki o görevde...
Hayat muhtesem bir yolculuk!
Ben saray ladysiyken daha bi seviodum be...
SAglik görevlisi.Çünkü hem insanlari kurtariyo hem lady han için bu meslege el atti hem de bu forma ona çok yakisiyorrrrrr....................
seçim yapamadim ancak saray leydisi için diyorum..
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez볼앋욱울
burda herkes hakli; düsünceleriniz çok güzel arkadaslar bende ikisi arasinda kaldim.Saray ladysiyken farkli bir yeri vardi bende jang geum nin orda lady hanla olan iliskisi ve azmi beni çok etkiliyordu daha sonra ise saglik görevlisi iken de çok ders çikarttirdi bana çok anlamli bu haldeyken bile dizi bu sefer daha etkili olmali bence çünkü burda jang geum çok yalniz ve biseleri basarmasi daha zor herseyi sifirdan basladi ve daha çok etkiliyor beni bu yüzden saglik görevlisi jang geuma veriyorum
ikisinde de çok güzel ve de etkileyici..ama ille de birini seçmem gerekiyorsa bu Lady Jang Geum olur
saglik görevlisi jang geum..diziyi fazla izlemiyorum, neyin ne oldugunu bilmedigim için, yorum yazamiyorum..bu foruma denizler imparatu askiyla ulastim.
Ben hemsire olan jang geum a werdim oyumu..Çünkü o bölümler hem daha ilgi çekici, daha çok eglenceli adrenalinli olaylar oluyor hemde yüzbasiyla daha çok karsilaisiyor we daha çok konusuyorlarHappy0064Bu da beni gerçekten çok mutlu ediyor..:cheer:

bence ücüncü bir Jang geuma var oda mutlu ve sevdigi adamin yaninda cocuguyla yasayan Jang geuma ama nedense ben pisirk yüz basiyi bir turlu sevemedim... o sevmis napalim kimet.
keske gerçek Jang geuma hakkinda daha fazla bilgi olsaydi.. kralin ölümünden sonra ona nolmus.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi