25-03-2008, Saat: 14:57
ben saglik görevlisi olarak verdim aslinda zor bi seçimdi ama saray lady siyken ewlenmesi mümkün diildi yüzbasiyla o zmn mutlu olamazdi ... ama iki role de çok yakismis
))
))
| Anket Hangi Jang Geum? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Saray Ladysi | 170 | 43.37% | |
| Sağlık Görevlisi | 222 | 56.63% | |
| Toplam: | 392 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Hangi Jang Geum?
|
|
25-03-2008, Saat: 14:57
ben saglik görevlisi olarak verdim aslinda zor bi seçimdi ama saray lady siyken ewlenmesi mümkün diildi yüzbasiyla o zmn mutlu olamazdi ... ama iki role de çok yakismis
))
27-03-2008, Saat: 14:02
cangema nin elinden her is geliyor bence hangi isi yaparsa yapsin onun mutlaka basarili olacagini biliyorum hem ona hemsirelikte asçilikta çok yakisiyor
27-03-2008, Saat: 14:51
ben saglik görevlisine verdim oyumu. çünkü o annesi istedi diye saray ladysi olmustu oysaki bir saray ladysiyken bile sifali otlara meraki sayesinde cungominin hayatini kurtarmisti. O kiz insanlari kurtarmak için kendi hayatinda tehlikeye atti. Hem ülkenin en iyi doktoru oldu. Cangema saglikçi olmak istedi ve oldu. Böylesi onun karakterine çok yakisti.
27-03-2008, Saat: 14:54
lisador yazdı:fazla izleyemiyoirum ama saglik görevindekine oyumu verdim bir de yazin tekrari yayin lanicak mi acaba yayinlanicak diye bu diziyle ilgili hiç bir konuyu okunuyorun ve internetten videolarini izlemiyorum bana bilgi verirseniz sevinirim paylasim için tesekkürler tekrarla ilgili bir bilgim yok-isime de yaramaz zaten,malum:ÖSS!-bu diziyle ilgili neredeyse sitemizde mevcut.ingilizce biliyorsaniz www.dailymotion.com a girip,ara bölümüne jewel in palace yazdiginizda bütün bölümler korece dublajli fakat ingilizce altyazili olarak karsiniza çikiyor.ingilizce bilmiyorsaniz fakat"önemli olan görüntü!"diyorsaniz da isinize yarar:cheer:eger teknik bir problem varsa sayin kiday baksi(yani hilmi abi)ondan yardim talebinde bulundugunuzda size yardim etmeyi kabul edecektir.(sagolsun:icon_angel_no2t iyi günler!!
"pür atesim, açtirma benim agzimi zinhar,
zalim beni söyletme derûnumda neler var! bilmez miyim ettiklerini, eyleme inkar, zalim beni söyletme, derûnumda neler var!"
27-03-2008, Saat: 14:58
cemre136 yazdı:lisador yazdı:fazla izleyemiyoirum ama saglik görevindekine oyumu verdim bir de yazin tekrari yayin lanicak mi acaba yayinlanicak diye bu diziyle ilgili hiç bir konuyu okunuyorun ve internetten videolarini izlemiyorum bana bilgi verirseniz sevinirim paylasim için tesekkürler tesekkürler arkadasim ama ben dizinin tammi .ndirme sitelrini yayinlamistim link burda http://www.korea-fans.com/forum/showthread.php?tid=4362
28-03-2008, Saat: 19:44
basta leydii için oy verirdim ama saglik için de yaptigi o kadar sey var o yüzdennn saglik görevlisi Jang geuma oy verdim
28-03-2008, Saat: 19:50
ben iki jang geumyi da seyiyorum, ikisi de yakisiyodu ama saglik görevlisine oy verdim, bu sayede insanlarin hayatini kurtariyo, kaç yeni method buldu, kaç insani kurtardi. Hayat kurtarmak iyi yemek yapmaktan daha önemli sonuçta
28-03-2008, Saat: 20:21
Insanlara yardim etmedeki yönü ile begendim.Iyi bir bilim insaninin nasil olmasi gerektigini,sabirli arastirmalarini ve çabalarinin sonunda ,o tarihe kadar Kore'de görülmemis olan saray hekimligini hakkedisini güzel bir sekilde canlandirmislar.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|