Dizimizin ana karakteri olan Jang Geum'u, iki farklı yönüyle izliyoruz. Bunlardan birincisi, Kral Joong-jong'un '' Siz ülkenin en iyi aşçısısınız. '' şeklinde nitelendirdiği mutfakta görevli saray ladysi Jang Geum, diğeri ise yine alanında çok başarılı işler ortaya koyan, sağlık görevlisi Jang Geum. Peki sizin favoriniz hangisi?..
| Anket Hangi Jang Geum? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Saray Ladysi | 170 | 43.37% | |
| Sağlık Görevlisi | 222 | 56.63% | |
| Toplam: | 392 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konuyu Oyla:
|
Hangi Jang Geum?
|
|
Ben saglik görevlisi olan Jang Geum'a verdim oyumu...
Song II Gook Ve Papatya
Ben de saglik görevlisi olan Jang Geum'a verdim oyumu.
![]() Gerçi yemek yapan Jang Geum'un benim için çok ayri bir yeri var. =) Ama leydi Han öldükden sonra saglik görevlisi oldugu hali benim için daha iyi. =)
13-03-2008, Saat: 22:45
Ben de saglik görevlisi olarak oyumu kullandim.Sevdigi insanalrin ölümünden sonra kendini toparlayip bu konuda bir basari saglamasi oldukça etkileyici geldi benim için...
13-03-2008, Saat: 22:48
lady geuma verdim oyumu
13-03-2008, Saat: 22:50
fazla izleyemiyoirum ama saglik görevindekine oyumu verdim bir de yazin tekrari yayin lanicak mi acaba yayinlanicak diye bu diziyle ilgili hiç bir konuyu okunuyorun ve internetten videolarini izlemiyorum bana bilgi verirseniz sevinirim paylasim için tesekkürler
13-03-2008, Saat: 22:50
Ben oyumu Saray Ladysi Jang Geum için kullandim. Bunun nedeni belki de onu ilk kez o sekilde izledigimiz ve sayesinde Kore Mutfagi ile ilgili genel bilgiler edindigimiz içindir.Ayrica Jang Geum'u '' baskahya '' olarak izlemeyi çok isterdim...
13-03-2008, Saat: 22:59
Merhaba, bende saray ladysi olarak oyumu kullandim. Dizin izleyebildigim bölümlerinde saray mutfagindaydi ve sürekli yemeklerle mesguldü. Yemek yaparken çok mutluydu. Ben onu hep öyle hatirlayacagim.
14-03-2008, Saat: 1:08
saray ladysi. lady olabilmek için gösterdigi çabalar çok daha fazlaydi hem ozamanlar hakkini daha çok savunuyordu bu kadar çok susmuyordu. birde lady han vardi ki onlarin iliskileri birbirlerine olan sevgi saygi ve bagliliklari saray ladysi olan jang gemuyi daha çok sevdiriyor bana.
14-03-2008, Saat: 2:32
benim de oyum lady Jang geuma ya saglik görevlisi olarak alisamadim sanki hala herzaman ladyligini ilerletip baskahya olmasinin taraftariyim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[Resim: 9919emperorofthesea22juoz8.gif]](http://img233.imageshack.us/img233/2875/9919emperorofthesea22juoz8.gif)