yukari
Anket hangi dbsk üyesinin arabasını beğendiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Hero Jaejoong
56.28%
112 56.28%
U-Know YunHo
9.55%
19 9.55%
Micky YooChun
15.58%
31 15.58%
Xiah JunSu
3.52%
7 3.52%
Max ChangMin
15.08%
30 15.08%
Toplam: 199 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi DBSK Üyesinin Arabasını Beğendiniz?
Yunho ne yaptin ya!
O ne araba öyle,of! Sarhos

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Vay vay vay arabaya bak Biggrin Biggrin
Bence Hero Jaejoong ki süper Onay Onay
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Max'in arabasi çok güzelmisAbaza

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Bu da sorumu yani JaeJoong tabiki de
Jaejoong... Onay
ooo Max'in arabasi tam rüya arabam Onay
Max Changmin bence.Araba dedigin biraz öyle olmali.Yani araba dedegin biraz heybetli olacak.Bu arada Xiah Junsu in arabasi da güzelmis
bu arada. Smile
Bn aslinda mickyciyim ama jaejoongun arabasi harikaaaaaaaaaaaaaaaa
Hepsi müthis cidden ya seçmekte bayagi zorlandim. Smile Ama sonunda Hero'nunki dedim. Smile
hepsi kendi tarzlarina göre aralarini seçmisler ilk göze batan hero nun arabasi lüxs bir spor araba sonra max arabasi sonra benimde oy verdigim yoochun nun sonra yunho nun son olarak masum melegim kendisi gibi karizmatik jusumun ayirmak gerçekten zorrr ben yoochun un arabasindan yana oldu terçihim hero nun böyle bir araba terçih edecegi aklima gelmezdi ben hero nun seçtigi arabayi yoochun yunho seçse bu kadar sasirmazdim kiyafette salas giyinmeyi seven hero arabada spor u seçmis çok gösterisli olmusss güle güle kullansin degistirmemisseler hala dbsk hero yoochun masum melegim junsum yunho max kazasiz belasiz kulanmayi nasip etsin ALLAH özelliklede 2 kez çok kötü trafik kazasi yapan hero ya ALLAH korusun dbsk üyelerini yoochun,hero,junsu,max,yunho yu ....
^^RAİN^^ " YAĞMUR" ( JYJ ) }BİG BANG }...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi