yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi Bayan Oyuncuyu Daha Çok Seviyorsunuz?
1.Mishil
[Resim: 18ddde6b1a4fd975b1d30cb.jpg]
2.Deokman
[Resim: 5dqtmw1.jpg]
3.Prenses Chun Myung
[Resim: seondukparkyejin1.jpg]
4.Genç Kraliçe Maya
[Resim: photo884521.jpg]
5.Sohwa
[Resim: 501546191.jpg]

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Ben bütün bayan karakterleri seviyorum tabikide.Ancak içlerinden en çok sevdigim tabikide Deokman.

Mishil Onay
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

hepsi de isini süper yapiyor.ancak bence en mükemmeli mishil ve en sevimlisi deokman..Onay

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Normalde kötüleri severimOnay Ama Deokman diyecegim çünkü Mishil Deokman i sinir ettigi gibi benide ediyordu.Deokman i seviyordum Bidamin ölmesine sebep olana kadar...Dertli Bu kadar tas kalpli olunmaz canim

V.I.P ~~ BLACK JACK

Mishil ve Prenses Chun Myung Onay.

Mishil Onay :Zekasi,duygularini belli etmeyisi,ülkesini sevmesi,SEVGI AÇISINDAN SADAHAM'A OLAN SADAKATI ile
ve Prenses Chun Myung Opucuk :Asaleti,bir seyler yapmak için çaba göstermesi,iyi kalpliligi,o kadar aci çekmesine ragmen kendinden önce baskalarini düsünmesi(YUshin konusunda duygularini hiçe sayip Deokman ve Yushini düsündü örnegin),anneligi(Oglunu korumak adina bir bahaneyle gidip onu uzaklarda dünyaya getirdi,ondan ayrilmak aci olsada onu Mishilden uzak tutmak pahasina onu uzaklara gönderdi.Her annenin görevi bunlar ama malum dizide Mishil gibi kötü anne örnegimiz de var)),fedakarligi,kendi çapinda gösterdigi (üstelik Deokman gibi arkasinda birileri olmadigi halde buna babasida dahil sadece Yusin ve Deokman vardi) Mishil'e karsi tavri ile bu iki kadini seviyorum.....
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
tabiyki de mishil<3<3
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
tabiikide deokman üstüne kimse olamaz.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Mishil, Deokman, Prenses Chun Myung. Wink Bilmiş

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi