17-07-2010, Saat: 17:13
Kang Shin Woo...
|
Hangi A.N. JELL Üyesisiniz? (Test)
|
|
17-07-2010, Saat: 17:13
Kang Shin Woo...
17-07-2010, Saat: 18:23
Kang Shin Woo çikti
Tabii ki Shin Woo oppam çikti.
![]() Dogruyu söylemek gerekirse direk kahve ve çayda anladim Shin Woo oppam oldugu ve onu çok sevdigim için b ler mantikli geldi ![]() Diziyi izlemeden yapsaydim eger a ve b ler esit çikabilirdi... c zaten çok tatli Jeremye de bayiliyorum ![]() Yine de b ler daha mantikli.
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
20-07-2010, Saat: 2:03
Tae Kyung ve Jeremy
![]() Gerçekten karakter olarak ikisine de benzedigim çok dogru ![]() Babam,ben bu diziyi izlerken yanima gelip Jeremy'yi görünce ruh ikizin demisti...Kardesimse sert durusumdan,,kimseyi kolay kolay sevmeyisimden dolayi tae kyung a benzetmisti ^^ ben de öyle düsünüyorum..Bazen Jeremy kadar çocuksu bazen Tae kyung kadar sert oluyorum.. Tesekkürler test için canim
20-07-2010, Saat: 2:24
Kang Shin woo çiktim hehe..
Bana da Hwang Tae Kyung çikti.
23-07-2010, Saat: 14:12
Banada 8 soruda 7 tane A çikti..
Sadece 1 tane B çikti.. Zaten Hwang Taekyunk ile kendimi çok benzetiyordum.. Ayni kisiligi ve ayni karakteri tasidigimiza inaniyorum. Testtede o çikti.. Filmi izlerken zaten onunla ayni tepkileri verdigimi farketmistim. Annemede söylemistim hatta.. Onunla birlikte izledik filmi Annemde bana su oglana ne çok benziyorsun sen, ikinizde giciksiniz diyodu Ama olsun ben Taekyunk'u seviyorum Test için çok tesekkürler.. Paylasim için sagol, güzel bir paylasim olmus..
난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^ ♥ HyuNur ♥ █║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║ © %1oo Kσяeαη ®
Jeremy Çikti
Oley 2-3 tane Shinwo çikti ama hiç Tae Kyung çikmadi.
07-08-2010, Saat: 13:05
3 Jeremy
0 Hwang Tae Kyung 4 taneyle 'Kang Shin Woo' çiktim ![]() Hepsini seviyorum ama Buna sevindim Bazen Hwang Tae Kyung gibi de olmak lazim...Keske Go Mi Nam da olsaydi Test için çok tesekkürler^^
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|