yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hampyeong Butterfly Festival / 함평나비대축제 / 2010

Hampyeong Butterfly Festival / 함평나비대축제 / 2010

[Resim: wvebep1.jpg]

Tanıtım

Hampyeong Kelebek Festivali ziyaretçilerine çevreyi ve özellikle bu bölgenin kelebeklerini yakından tanıma olanağı tanır.
Festival zamanı tüm Hampyeong şehri kelebek temalı ışıklandırmalar ve dekorlarla ''gerçek bir kelebek şehri''ne döner. Kelebek temalı çesitli organizasyon ve programlar ailelerin eğlenmelerini sağlamanın yanı sıra doğanın en güzel ve narin varlıklarına ışık tutar. Kelebekler, böcekler ve deniz bitkileriyle ilgili birçok sergi salonundan farklı olarak burada, içinde ziyaretçilerin görebileceği ve dokunabileceği birçok hayvan ve bitki bulunan bir ''uygulama bölgesi'' bulunuyor!

Bu festival çocukların eğlenceli ve etkili bir ortamda çevre hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir firsat.[/b]

Dönem: 04.23.2010 ~ 05.09.2010

Adres: Jeollanam-do Hampyeong-gun

Yer : Hampyeong Expo Park

Sponsorlar / Yönetim :Hampyeong Ilçesi [/b]

Web Site

Çeviri: FiLiZz53

Introduction The Hampyeong Butterfly Festival offers visitors the opportunity to get a closer look at ecology, in particular the region’s butterflies.
During the festival period, the whole town of Hampyeong is a “veritable butterfly town,” covered with butterfly-themed lights and decorations. A medley of butterfly-themed events and programs shed some lights on one of nature’s most beautiful and delicate creatures, all while providing fun for the whole family. In addition to numerous exhibition halls featuring butterflies, insects, and water plants, there is even a “hands-on” area where visitors can see and touch a variety of animals and plants!
The festival is a great opportunity for children to learn about nature in a fun, interactive environment.

Period: 04.23.2010 ~ 05.09.2010

Address: Jeollanam-do Hampyeong-gun

Sponsors / Management : Hampyeong County

Web Site

[Resim: zsvars1.jpg]
[Resim: 9bhr9z1.jpg]

[Resim: 33u60eh1.jpg]
Hampyeong Butterfly Festival 2009 Yili Resimleri

[Resim: 2luvvr51.jpg]
[Resim: 2vjevy81.jpg]
[Resim: 14sl6ie1.jpg]
[Resim: 2nqglkm1.jpg]

[Resim: 17s55j1.jpg]

[Resim: 20pabn1.jpg]

[Resim: 104okuw1.gif]

[Resim: 3505sg31.jpg]

[Resim: r7ry2s1.jpg]

[Resim: msl6o1.jpg]
Hampyeong Butterfly Festival Afisleri

[Resim: 6nr37s1.jpg]

[Resim: 21myetx1.jpg]

[Resim: 21nqtfm1.jpg]

[Resim: iyczns1.jpg]

[Resim: x4md6e1.jpg]

[Resim: x5p5sg1.jpg]
Festival çok güzelmis . Paylasim için tesekkürler.
Çok güzel ve bilgilendirici bir festival.
Gerçekten çocuklar için çok faydalidir, hem bilgilenip hemde eglenebilirler. Luna park gibi bir yere benziyor çünkü. Smile Her yer çok canli, rengarenk. Çok begendim Onay

Tesekkürler Hale abla.

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Ay çok güzel bir festivalmis ablacim bizde gidelim Durtuk
Tesekkür ederiz ablacim Alkis
(10-03-2010, Saat: 21:42)mavisülün yazdı: [Resim: 14sl6ie1.jpg]

Bu yere bayildim ben ya :atkilinc: Hadi ben gidiyorum festivale, gelmek isteyen takilsin pesime Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi