yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hallyu Sinmun - Korea-Fans Günlük E-Gazetesi
Çok güzel bir sayı olmuş. Çok ilginç haberler vardı. :d Bazıları da çok komikti. :d
Seo Hyo Rim'e gelince. Dodgy Yüzü pürüzsüz olabilir ama hiçte güzel değil. :img-bee:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Muhteşem bir sayı olmuş. Emeği olanlara teşekkür ederiz. Alkis

SHINee is my life
♥

Hallyu Sinmun - March 8, 2011

(Click to image to go Hallyu Sinmun / Hallyu Sinmun'a gitmek için resmin üzerine tıklayın)

[Resim: march0811hallyusinmun.jpg]

Hyun Bin. Aglama Jun... Kalp Haberler için teşekkürler. ^^
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Hyun Bin ağlayarak gitti, bizi de ağlattı. Yani sizi bilmem ama ben ciddi ciddi ağladım. Aglaelsalla Libya yüzünden de tüm dünya karıştı. Küresel bir sorun oldu. Ey petrol, sen nelere kadirsin...
No More...
Hallyu Sinmun - March 9, 2011

(Click to image to go Hallyu Sinmun / Hallyu Sinmun'a gitmek için resmin üzerine tıklayın)

[Resim: march0911hallyusinmun.jpg]

Hallyu Sinmun - March 10, 2011

[Resim: march1011hallyusinmun.jpg]
Hallyu Sinmun - March 11, 2011

[Resim: march1111hallyusinmun.jpg]
Formumuzun 2 gün kapalı olması Korea-Fans News Agency haliyle Hallyu Sinmun çalışanlarını çok da fazla etkilemedi. Korea-Fans'ın kapalı olduğu günlerde bile gazeteyi hazırlamak için çalışan ekibe çok çok teşekkür ediyorum. Bugünkü sayımız 7 sayfa ve yine dopdolu... Ellerinize, aklınıza sağlık arkadaşlar. Onay

Hallyu Sinmun çalışanlarının emeklerine sağlık. Alkis Yine güzel bir sayı. Onay Emeği geçen herkese teşekkürler. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi