yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hallym University Museum
Hallym University Museum

[Resim: museumi.gif]

Müze ya da Koleksiyon Türü
Kültürel Tarih ve Sanat

Tema: Kültürel Tarih, Tarih

İletişim
Hyuk-Jin (Müdür)
Adres: 1 Okchon-Dong, Chunchon, Kangwon-Do, Kore
Website: http://museum.hallym.ac.kr/

Müze Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayı ile 1985 de kurulmuştur. 1988 Eylül ayında, müze Hallym Üniversitesine bağlı bir tesis olarak açılmıştır. Eğitimin verimli olması için, veri toplanılıyor, tarih, arkeoloji, halk gelenek-görenekleri, sanat, el sanatları hakkında soruşturma araştırma ve Kangwon'da kazı yapılıyor.

Ayrıca müze; Kangwon yerel kalkınma araştırma, tarihi kaynaklar listesi araştırması ve araştırma raporu sayesinde kazı projelerine dayanak olmuştur.

Kazı, satın alma ve bizim koleksiyonlarımızdaki kalıntılar bağış yoluyla kurulmuş. Toprak kaplar, kumlu taştan yapılan çömlek, metalik kaplar ve halkın el sanatları gibi kalıntılardan 1500 civarındaki parçayı biz satın aldık. Ayrıca biz müzenin bu bölümündeki kalıntılarla; milletlerin sahip olduğu 700 parça kalıntı hakkında kazı yaptık.

Kişisel bazı kalıntıları da bağışladık. Halka açılmak sayesinde arkeoloji, tarih ve beşeri bilimler alanında arastırmalarımızı geliştirmeyi denedik.

Çeviri: ***müberra***

[Resim: pic52.gif]

English

Museum or Collection Type
Cultural History & Art

Subject: Cultural History, History

Contact
Hyuk-Jin (Director)
Address: 1 Okchon-Dong, Chunchon, Kangwon-Do, Korea
Website: http://museum.hallym.ac.kr/

The museum established with the approval of the Ministry of Education in 1985. In September 1988, museum opened as an affiliate facility of Hallym University. For efficient education, we execute data gathering, investigation and research about history, archeology, folk customs, arts, crafts, and the remains excavation in Kangwo area.

Furthermore, the museum will be the mainstay of the Kangwon local development research
through excavation projects, historic relics index research, and research paper publishing.

Excavation, purchasing, and donation established our collections of a relic. We purchase around 1500 pieces of relics such as earthen vessels, stoneware, metallic vessels, and folk craft articles. We also excavated about 700 pieces of relics, which are possessed by nation and exhibit these relics in museum.

Personnel donate some of relics. Through opening to public, we try to improve the research in the area of archeology, history, and humanities.

Kaynak/Source
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: jong4.jpg]

[Resim: kang4.jpg]

[Resim: bredq.jpg]

[Resim: round.jpg]

[Resim: won2.jpg]

[Resim: song1.jpg]

[Resim: hajung1.jpg]
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: kyeng2.jpg]

[Resim: bong1.jpg]

[Resim: kedon4.png]

[Resim: gedu1.jpg]

[Resim: gedu2.jpg]

[Resim: hajung.jpg]

[Resim: wont.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: won1x.jpg]

[Resim: sin21.jpg]

[Resim: sin23.jpg]

[Resim: kedon2.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: song.jpg]

[Resim: kang2.jpg]

[Resim: kangj.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: 72686222.jpg]

[Resim: hs2c.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: jong2.jpg]

[Resim: jong.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: bong211.png]

[Resim: bong111.png]

[Resim: bong41.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
[Resim: chil2.jpg]

[Resim: 529539image21.jpg]

[Resim: kedon.jpg]

[Resim: bong11.jpg]

[Resim: oldy.jpg]

[Resim: old2v.jpg]

[Resim: gedu.jpg]
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
İlgimi çekti. Kralgul Teşekkür ederiz tatlım. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi