21-08-2010, Saat: 0:33

Konuyu Oyla:
Hadi Diyalog Yazalım! / Let's Write a Dialogue!
|
21-08-2010, Saat: 1:33
Ablam sadece sen ekleyeceksen eger fotograf yada gifi yarin eklersin bugün ben ekleyeyim lütfen
![]() ![]() 21.08.2010
![]() KH:Abim ya sen ne kadar sirin ne kadar tatlisin öyle ![]() YS:Öyleyimdir huyum kurusun ![]() KH:Abi yok dayanamacagim ben gel sikacagim yanaklarini YS:Höttt dur heyytttt ben senin abinim birak yanagimi kizlara rezil mi edicen sen beni?? ![]() KH:Ya dur abi ya allah allah o güzel yanaklarini sikayim biraz YS:Ya biraksana birakmiyor musun sen görürsün simdi ![]() KH:Abi tamam tamam biraktim ![]() ![]() ![]() (Insallah begenirsiniz pek uygun omadi ama fotografa çok gülmüstüm ondan eklemek için israr ediyorum) ![]() 사랑해 ^_^ KH: Neredeydin sen?
YS: (Korkmus bir sekilde) Ku ... Kul ... Kulisteydim! KH: Belli belli, dur dur sen söyleme ne yaptiginida ben tahmin ediyim YS: Ne yapmisim? o.O KH: Makyajini tazelemeye gittin. YS: Aaa sen de herseyi biliyorsun ya ... KH: Dur daha bitmedi ... Sonra yanlislikla yüzüne pudra yerine ruj sürdün degilmi? YS: A-aa-aaa oda nerden çikti yahu? KH: Vallaha ben cikarmiyorum yanaklarin öyle diyor. Kimle bulustun yine kuliste, sappur suppur öptürmüssün. YS: Ayy~ deme, silmeyi unutmusum desene. KH: Dur dur ben siliyim, Fanlara yazik yaaa ... Bilmiyorum ki seni ben nasil adam edecegim ... (KH içinden: Kizidada ne zevk varmis, bu renkte rujmu olurmus ...) :img-hysterical: Kim öptü bakalim Yesung'u çabuk itiraf edin ...
21-08-2010, Saat: 2:26
:Img-hysterical: Valla ben öpmedim. Ama Heechul adina bir sey diyemem.
![]()
21-08-2010, Saat: 2:29
(21-08-2010, Saat: 2:26)turkgirl_tr yazdı: :Img-hysterical: Valla ben öpmedim. Ama Heechul adina bir sey diyemem. ![]() Heechul'unda resmi koyulsun güzel bir diyalog yazalim ![]()
21-08-2010, Saat: 2:37
(Son Düzenleme: 21-08-2010, Saat: 3:24, Düzenleyen: goong qisi.)
BEN ÖPTÜM
![]() ![]() 사랑해 ^_^
21-08-2010, Saat: 10:17
(Son Düzenleme: 21-08-2010, Saat: 10:18, Düzenleyen: GamzeninAşkı.)
KH: Artik Heechul hyung'un yerini ben aliyorum gel buraya YS hyung.
YS: Ne sende mi?? KH:Merak etme hyung ben Heechul hyung'umdan daha nazik olacagim. ![]() YS:Allah'im birken iki oldular.Istemiyorum sen beni degil Donghae'yi öp ![]() KH:Ama senin dudaklar pek bir güzel ![]() YS:Ayy... Az önce gizlice atirtirmistim agzimi silmeyi unutmusum ![]() KH:Gel buraya Hyung hemen bitecek bir öpücük sadece.. YS:Hayir ben Buse'den baskasinin beni öpmesine izin vermem. KH:Madem istemiyorsun zorla olacak o zaman Hihihi Rahat dur kimildama..Gözlerini de kapayabilirsin ![]() ![]() ![]() YS:Iykkk.... ![]() ![]()
21-08-2010, Saat: 10:22
(Son Düzenleme: 21-08-2010, Saat: 10:22, Düzenleyen: goong qisi.)
Kyuhyun öldürürüm seni bak Yesung da söylemis onu bir tek ben öpebilirim ayy birden gerçek gibi hissettim sagol birtanem Gamze'm yaa
![]() ![]() 사랑해 ^_^
21-08-2010, Saat: 16:09
KH: Abi sen ne kadar büyümüssün böyle...
YS: Tabi ben sendende büyügüm. ![]() KH: Abi biyiklarinda çikmis baksana... ![]() YS: Aish git baskasiyla ugras... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi