yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H / 에이:치 (2002)
Ji Jin Hee da varmis.Yalniz saç stilini fazla begenmedim sagol PelinBiggrin
Bilgiler için sagolun...
Acaba bu filmi indirebilecegimiz bir link var mi??Birkaç yere baktim fakat bulamadim.Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.
Konusuna bakilirsa çok kaliteli bir film bulursam ilk firsatta izlerim artik. Fotograflar da güzel eline saglik paylasim için tesekkürlerSmile
Güzel bir film. Kanli,bol cinayetli bir polisiye filmi. Ji Jin Hee çok tatli ya,
filmin bir çok yerinde filmden uzaklasip Ji Jin Hee'ye hayran hayran bakmaniz muhtemel. (bende öyle oldu) Smile
Ben kanli film izlemiyorum. Sad Paylasim için tesekkürler. Smile
[Resim: 10.gif]
mako_chan yazdı:Ben kanli film izlemiyorum. Sad Paylasim için tesekkürler. Smile

O zaman hiç tavsiye etmem sakin izleme ama film güzel kurgulanmis.
wiseacre_daisy yazdı:
mako_chan yazdı:Ben kanli film izlemiyorum. Sad Paylasim için teseksürler. Smile

O zaman hiç tavsiye etmem sakin izleme ama film güzel kurgulanmis.

Ben de bayilirim.O zaman hemen izleyeyim.Paylasim için çok tesekkürler bu arada. Smile
jiwjiw yazdı:Bakin kim oynuyor....Biggrin

[Resim: photo3846eq8.jpg]

Ay inanmiyorum.Hayatimin aski da oynuyormus ve geç fark etmisim.Çok sagol.Smile
Resimlere göz atarken ben bu adami taniyorum dedim ve kadroyu okuduktan sonra sevgili yüzbasimizin da bu filmde oynadigini ögrendim...Tanitim için tesekkürler kesinlikle izlemem gereken bir film Smile
Filmin adi çok güzelmisBiggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Film de en az adi kadar güzel...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi