Gyeran Tang / 계란탕
Malzemeler
İstiridye
Hamsi
Çırpılmış yumurta
Su
Hazırlanması ve Pişirilmesi
Bütün malzemeleri hazırlayın ve hepsini karıştırıp, suyunu ve tuzunu kontrol ettikten sonra 30 dakika kadar pişirin. Çorbamız hazır.
English
Ingredients
Oyster
Anchovy
Whipped eggs
Water
Preparation And Cooked
Prepare and mix materials, water and salt himself all in all, after checking cook up to 30 minutes. The our soup ready.
Kaynak / Source
Malzemeler
İstiridye
Hamsi
Çırpılmış yumurta
Su
Hazırlanması ve Pişirilmesi
Bütün malzemeleri hazırlayın ve hepsini karıştırıp, suyunu ve tuzunu kontrol ettikten sonra 30 dakika kadar pişirin. Çorbamız hazır.
English
Ingredients
Oyster
Anchovy
Whipped eggs
Water
Preparation And Cooked
Prepare and mix materials, water and salt himself all in all, after checking cook up to 30 minutes. The our soup ready.
Kaynak / Source