yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwangju Metropolitan City (광주광역시 / Gwangju Kwangyeok-si)
Harika resimler, emegine saglik. Çok güzel çalisma tesekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Rica ederim... Smile
Sefanur harika resimler bulmussun tesekkürler. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Rica ederim.
Sehir harika olunca resimlerde bir o kadar harika oluyor.
Bu sehrin manzarasi ve güzelligi beni çok etkiledi çok güzel bir sehir. Happy0064 Happy0064
Harika bir sehir ellerine emegine saglik hele bide su resimin karsinda bir dairen olsa harika olurdu. Smile
Choi Sujong yazdı:Birkaç resimde benden konu için sagol...Smile

[Resim: 24010646100065025yh2.jpg]
bu resime bayildim..Smile
[Resim: 1492630kh7.jpg]
Gwanjuda kar...
[Resim: 81mv9.jpg]

Süper bir resim. Biggrin Resmen yolun ortasinda orman var harika... Resimler için çok tesekkürler...
♥.♥ So Ji Sub Fan Club ♥.♥-♥.♥ Song Seung Hun ♥.♥
♥.♥ SONG IL GOOK FAN CLUB♥.♥ -♥.♥ SONG Jİ HYO ♥.♥
The Kingdom Of The Winds Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Çok güzel bir tanitim olmus emegine saglik. Smile
Ilk notumda hata yapmisim. Harika resimler demisim,yanildim. Verdiginiz sehir görüntüleriyle bu sehir yöneticilerinin insana ve yasam alanlarina verdikleri degeri göz ardi etmisim. Tarih ve kültür geçmisi olan bu güzel sehirlerde hem eskiye sadakatle baglilik hemde yeniye yasanabilir bir cevre birakarak, dogayla kültürüde koruyarak, hemde itinayla bunu basarmak için ellerinden geleni yapmislar. Bu millet insanina çok bagli ve seven yöneticilere sahip oldugunu bu sehirin yasam karakterinden anlayabiliriz. Bunun için bile takdiri hakkediyorlar. Kendilerine ve bu resimleri bize aktaran sizlere tesekkür ederim. Paylasiminiz çok güzel bir çalisma emeginize saglik. Sevgilerimle... (Önce göremedigim için özür dilerim.)
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Tanitim içim emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ederim çok güzel bir sehir gerçekden iki yolun ortasinda bulunan küçük orman gibi görünen o güzel yere hayran kaldim çok güzel gerçekden tekrar tesekkürler...
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Güzel bir biçimde tanitmissiniz. Tesekkürler.
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi