yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Koreli Spikerin Zor Anları..
Tam haberleri sunarken bir genç tarafından yayın bölünüyor. Spikere yazık oldu.. Biggrin

İzlemek İçin Tıklayın.!!! / Click for watch.!!!
Bence gence yazik oldu. Biggrin
Hos oglanmis ama küfür mü etti bilinmez. Biggrin
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Oglana yazik oldu valla. Spikerde soka girdi. Ne diyecegini ve ne yapacagini bilemedi. Oglan götürülerken de hala konusuyordu.Yazik.Ne yapmislardir acaba? Merak ettim simdi.Bir sey yapmamislardir insallah.
(19-09-2009, Saat: 19:47)dnzyldz9 yazdı: Oglana yazik oldu valla. Spikerde soka girdi. Ne diyecegini ve ne yapacagini bilemedi. Oglan götürülerken de hala konusuyordu.Yazik. Ne yapmislardir acaba? Merak ettim simdi. Bir sey yapmamislardir insallah.

Haklisin ailecek çok güldük adam sok oldu ne yapacagini bilemedi haberi canli canli izlemek isterdim acaba çocuk nasil girdi ve ne demeye çalisiyordu
Bencede çok komikti. Ya resmen büyük bir baskin olmus ama çocugada yazik ya. Biggrin
Çocuga yazik olmus bence. Biggrin

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Çocuga üzüldüm ne dedigini bilemiyoruz ama onu oradan çikardiktan sonra kim bilir ne yaptilar. Saklan
Spiker içinde kötü bir an ne diyecegini bilemedi ama sonrasinda bir açiklama yapti galibaBiggrin

Tesekkürler balim. Genç ne dedi ki,merak ettim simdi.Allah bilir ne yaptilar. Biggrin Adami da kovabilirler aslinda,videonun sonu belirsiz. Bence gence bayagi birseyler yaptilar. Biggrin Ya da reyting içindi tüm bunlar.. Biggrin
Ben kimseye üzülmedim. Biggrin
Abracadabra da irwojyeora..
Gence yazik ya. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi