yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Kore Halk Dansları Topluluğu Büyüledi
Güney Kore Halk Dansları Topluluğu Büyüledi

[Resim: 38967.jpg]

Güney Kore Halk Dansları Topluluğu’nun Eskişehir’de gerçekleştirdiği gösteri, yoğun ilgi gördü.
Eskişehir’in kardeş şehri Palu’dan gelen sanatçılar, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda içlerinde Eskişehirli Kore gazilerinin de bulunduğu çok sayıda davetliye muhteşem bir gösteri sundu. Gösteri öncesi bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükersen, "Güney Koreli kan kardeşlerimiz ile çok eskilere dayanan tarihi bağlarımız ve dostluğumuz, her geçen gün daha da kökleniyor. Bu dostluk ve kardeşlik bağı, Koreli sanatçıların Kent Park'ta yaptığı heykellerle simgeleşti" dedi.

Paju Belediyesi Genel Koordinatörü Myung Jun Kim ise, davetlileri Türkçe "merhaba" diyerek selamladı. Türkiye'de kültürün en çok önemsendiği kentin Eskişehir olduğunu vurgulayan Jun Kim, Eskişehir ile kardeş şehir olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Geleneksel Kore halk danslarından örnekler sergileyen topluluk, özellikle davul gösterisinin sonunda Eskişehirspor tezahüratı yaparak salondakilerden alkış aldı.

IHA - 12 Haziran 2009 Cuma 16.10

[Resim: guneykorehalkdanslarito.jpg]
Saraydaki Mücevher ~ Yi San ~ Se7en ~ Jumong
Denizler İmparatoru~Queen Seon Duk~Hallyu (Korean Wave) Fan Clubs

Bu güzel paylasim için tesekkürler. Alkis
Tesekkürler bu güzel haber için.
Simdi gazetede okudum, çok sevindim.
Paylasim için tesekkürler. BiggrinBiggrinBiggrin
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Haber için tesekkürler. Smile Eminim muhtesem bir gösteri olmustur. Keske Yalova'nin kardes sehri Suwon'dan da gelseler böyle bir etkinlik için. Aglaelsalla
Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi