yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Kore'den Türk Gazilerine Vefa Borcu
Bize sen anlatsana bildigin kadarini, nasil savastiklarini, neler yasadiklarini.
color=#4682B4]F.T İSLAND FAN CLUP[/color][/size][/font][/align][/url]

F.T.Island Fan Club

[Resim: img228015212389730hz0-1.gif]
]Lee Da Hae Fan Club Bbashya ! ^^[/url]
(29-07-2009, Saat: 17:02)saradogan yazdı: Bize sen anlatsana bildigin kadarini,nasil savastiklarini,neler yasadiklarini

Sanirim bunu bana söyledin. Benim dedem hayatta degil fakat benim baska gazilerden duydugum kadariyla Koreli askerler bizim askerlerin namaz kilmasina yardim ediyorlarmis. Daha bir çok seyler var ama beni en çok etkileyenlerden biri buydu. Smile
[Resim: attachment.php?aid=2217]
(01-08-2009, Saat: 20:24)seymaj yazdı:
(29-07-2009, Saat: 17:02)saradogan yazdı: Bize sen anlatsana bildigin kadarini,nasil savastiklarini,neler yasadiklarini.

Sanirim bunu bana söyledin. Benim dedem hayatta degil fakat benim baska gazilerden duydugum kadariyla Koreli askerler bizim askerlerin namaz kilmasina yardim ediyorlarmis. Daha bir çok seyler var ama beni en çok etkileyenlerden biri buydu. Smile

Evet dinlere karsi büyük saygisi olan bir millet, Müslüman olan bir Koreli arkadasima da Koreli patronu namaz vakitlerini camide kilmasi için severek izin veriyormus, duydugumda sasirdim. Dedem de Kore gazisi o da anlatirdi çok saygili davrandiklarini. Öyle olmasalar bu kadar farkli dinleri yasadiklari halde nasil baris içinde birarada yasayabilirler degil mi? Smile Keske hosgörü ve anlayis konusunda biraz benzeyebilsek onlara.
Harika bir paylasim olmus. Ellerine saglik. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi