yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Kore Büyükelçisi Kim, Şanlıurfa'da / South Korean Ambassador Kim Şanlıurfa
Güney Kore Büyükelçisi Kim, Şanlıurfa'da / South Korean Ambassador Kim Şanlıurfa

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Chang Yeob Kim, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ile Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Yusuf Yavaşcan ile görüşen Büyükelçi Kim, yaptığı açıklamada, Türkiye ile Güney Kore'nin kardeş iki ülke olduğunu belirterek, bu dostluğun ve kardeşliğin uzun yıllar öncesine dayandığını hatırlattı. Büyükelçi Chang Yeob Kim, ziyaret sonrasında Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Emin Önen öncülüğünde bazı sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla GAP Uluslararası Havaalanı yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine katıldı. Burada vatandaşlarla birlikte fidan diken büyükelçi daha sonra Şanlıurfa Belediyesi'ne giderek, Başkan Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti. Büyükelçi Chang Yeob Kim, ziyaretleri arasında Balıklıgöl'e giderek balıklara yem attı. Temalı parkta da incelemelerde bulunan Kim ve beraberindekiler, ardından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı İsmail Demirkol'u ziyaret etti.

(Cihan Haber Ajansi) 22.11.2008 15:41
Saraydaki Mücevher ~ Yi San ~ Se7en ~ Jumong
Denizler İmparatoru~Queen Seon Duk~Hallyu (Korean Wave) Fan Clubs

Bu adam simdi Var Misin Yok Musun'da, paylasim için tesekkürler. Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
TIFA yazdı:Bu adam simdi Var Misin Yok Musun'da, paylasim için tesekkürler. Smile

Evet, Var Misin Yok Musun'da, bende su an onu izliyorum.
MinozM
Bende gördüm. Smile Tesekkürler.
Paylasim için tesekkürler, ben görmüstüm.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Paylasim için tesekkürler.
Paylasimin için tesekkürler.
Ne zamandi, bu? Ben kaçirmis olmaliyim. Tesekkürler, bu güzel paylasim için.
Bende orayi kaçirmisim, büyük elçi oldugunu sizden ögrendim. Tesekkürler. Smile
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Var Misin Yok Musun'da baktim biraz, kizlari çok sekerdi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi