yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greenhouse
Greenhouse / Yeşil Ev

[Resim: greenhouse1.jpg]

Kore'de ilk özel olarak işletilen sera oldu. Çay-Seong Jeong, Eylül ayında Seong Chang Şirket başkanı tarafından tasarlanan sentetik seradır. 1969 Busan vatandaşı dinlenme yeri sağlamak için kurulmuştur. Toplam büyüklüğü 194.480 ve bitki çeşitleri 2300. 560 tropik bitkiler arasında Hindistan cevizi ağaçları 20 çeşit ve 540 çeşit kaktüs gibi etten bitkiler yetiştirilmektedir.

Güzel bitkiler, sahne, doğal taş ve donanımlı dinlenme tesisleri ile çeşitli eserler beste olduğundan, botanik ve eğitimin yanı sıra zihinsel dinlenme yeri ve çalışma yeri olarak kullanılmaktadır.

English

It was the first privately run greenhouse in Korea. It is synthetic greenhouse designed by Tea-Seong Jeong, president of Seong Chang Company in September. 1969 to provide resting place to Busan citizen. Total size is 194,480 and kinds of plants are 2,300. Among 560 tropical plants, 20 kinds of coconut trees and 540 kinds of flesh plants such as cactus are being cultivated.
Because beautiful plants are composing scene and various works using natural stone and resting facilities are equipped, it is used as the place for study of botany and education as well as mental resting place.

Kaynak/Source
Paylaşım için teşekkürler canım. Onay
Ellerine sağlık. Opucuk
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Tanıtım için teşekkürler. Smile
Ellerine sağlık.
[Resim: unled2bj.png]

Ayağı yer mi basar zülfüne berdar olanın
Zevk u şevk ile verir can u seri döne döne
Süpersin tatlım. Onay
Teşekkürler. Heart
Eline koluna sağlık. Biggrin
.(,'') ('_')
./♥\.._ /$\
_| |_ ,,,, ٩(-̮̮̃-̃)۶ • ♥ ♫ ♪ • ♥ ♫ ♪ •☺☼♂
••♥•• ''Herşeye RağmeN!'^••♥••
...Sevgiyle.. Umutla.. Heycanla.. İyililikle.. Merhametle.. Hayatın tümsekleriyle yaşıyoruzz...Yılmadan Herşeye Ragmeeen...!!!
Tanıtım için teşekkürler. ^^
(22-07-2011, Saat: 23:24)taemin_shinee yazdı: Paylaşım için teşekkürler canım. Onay
Ellerine sağlık. Opucuk

Rica ederim bir tanem. Smile
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
Tanıtım için teşekkürler. Opucuk
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Paylaşımlar için teşekkürler. Smile
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi