yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Green Rose / 그 린로즈 (2005)
Gerilimi bol güzel bir dizi. Smile
Özellikle müziklerine hayran kalmistim... Tavsiye edilir.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
My Girl'ü yeni bitirdim simdi Lee Da Hae'i böyle bir dizide izlemek istedim çok da heves ettim baslarken daha baslardayim umarim heves ettigime deger.
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
Paylasim için tesekkürler suan bu diziyi izliyorum çok duygusal ya. cry
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Suanda bu diziyi izliyorum çok dramatik bakalim sonu nasil... Paylasim için tesekkürler... Lee Da Hae burda çok güzel giyiniyor çok hosuma gitti my girl den taniyorum orda güzel giydirmiyorlardi ama burda çok güzel giyiniyor. Smile
Daha önceki yorumlarda da bahsedildigi gibi suçlunun kim oldugunun tam olarak bilinememesi diziyi sürükleyici yapiyor. Lee Da Hae zaten çok iyi bir oyuncu. Ufak bir rolde olsa da Byun Hee Bong var. Kisacasi güzel bir dizi. Müzikleri çok etkileyici ve en az dizi kadar güzel. Smile
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Ben izledim çok güzel ama çok da duygusal. Paylasim için tesekkürler. Onay
Green Rose'i izlemedim. fakat birsey soracagim, acaba burda videoya aldiklari dizi hangisi oluyor ?
http://www.youtube.com/watch?v=bP-sGPx62...re=related

Yorumlarda Green Rose demisler, kizin Lee Da Hae oldugunu bildim de, oglan Hyun Bin degil mi? Fakat Green Rose'in basrolündeki Hyun Bin degil.

Snow Queen ile mi birlestirmisler dedim. Fakat Snow Queen'i izlemistim daha önce, sahneler tutmuyor.

Hangi dizi bu. Bilgisi olan var ise paylasirsa sevinirim. Smile
Kim Bum Soo'ya ait bir müzik klipmis. Dizi mi diye arastirirken cevabi bulduk :

http://www.youtube.com/watch?v=kkeNx0rXViY

bir önceki mesaj gereksiz oldu, bu da düzeltme mesaji Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi