yukari
Anket Hangi Graffiti ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1. Yarışmacı
2.90%
2 2.90%
2. Yarışmacı
4.35%
3 4.35%
3. Yarışmacı
55.07%
38 55.07%
4. Yarışmacı
34.78%
24 34.78%
5. Yarışmacı
2.90%
2 2.90%
Toplam: 69 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Graffiti of The Year ~2010~ / Yilin Graffitisi ~2010~
(15-12-2010, Saat: 0:27)Anber Arnika yazdı: Konuyu öneren kisi olarak,ben de katilacagim simdiden çalismak lazim. Smile Ancak bir sey daha var. Graffiti'de adiniz yazmasin demissiniz fakat graffiti kültüründe bu olmamalidir. Kim tarafindan yapildigi "by...." seklinde bir kenarina yazilir. Sonuçta bir emektir bence yapan ifade edilmeli diye düsünüyorum. Smile

Grafiti Üzerinde Isminiz Yazmasin. ! [Isteyen Bir Mahlasini (Takma isim) Yazabilir. Örn. by MaviPrenses]

Böyle yapalim. (= (Isim oylama gizli olacagi için yazilmamali. Smile)

Opucuk
Hic anlamam Grafit islerinden. Yapmayi co.ook isterdim ama beceremem Biggrin
[Resim: bild216.jpg]
SMILE :D
Ahh keske yapabilsem....Smile

Katilacaklara basarilar. Onay
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
(15-12-2010, Saat: 0:34)özgü yazdı:
(15-12-2010, Saat: 0:27)Anber Arnika yazdı: Konuyu öneren kisi olarak,ben de katilacagim simdiden çalismak lazim. Smile Ancak bir sey daha var. Graffiti'de adiniz yazmasin demissiniz fakat graffiti kültüründe bu olmamalidir. Kim tarafindan yapildigi "by...." seklinde bir kenarina yazilir. Sonuçta bir emektir bence yapan ifade edilmeli diye düsünüyorum. Smile

Grafiti Üzerinde Isminiz Yazmasin. ! [Isteyen Bir Mahlasini (Takma isim) Yazabilir. Örn. by MaviPrenses]

Opucuk
bu açidan düsününce siz de haklisiniz.Ama ben ortada kaliyorum Smile graffitilerimde hep üyelik adimi kullanirim yillardir mahlasim budur.Yani yanlis anlasilmak istemem bu kültüre olan saygimdan dolayi bu yaklasimim.Sanirim bir defalik olsun tag'i degistirecegim çünkü sizin açinizdan bakinca daha uygun geliyor. Hayirli olsun o haldeSmileOnay

Kesin katilacagim insAllah. Çok sevdigim bir sey grafiti yapmak. Biggrin
Hele de böyle bir güzel etkinlik için elimden gelenin en iyisini yapacagim. Biggrin
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Deneyecegim.. Eger güzel bir çalisma çikartabilirsem sizlere sunarim... Smile
Tesekkür ederim. Onay
Maalesef bende yapamiyorum ama Arkadaslarin dedigi gibi yapanlar cok güzel yapiyorlar, ve biliyorumki herseferki buseferde cok güzel calismalar cikacak Smile Onay
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
(15-12-2010, Saat: 0:57)Anber Arnika yazdı:
(15-12-2010, Saat: 0:34)özgü yazdı:

Opucuk
bu açidan düsününce siz de haklisiniz.Ama ben ortada kaliyorum Smile graffitilerimde hep üyelik adimi kullanirim yillardir mahlasim budur.Yani yanlis anlasilmak istemem bu kültüre olan saygimdan dolayi bu yaklasimim.Sanirim bir defalik olsun tag'i degistirecegim çünkü sizin açinizdan bakinca daha uygun geliyor. Hayirli olsun o haldeSmileOnay
kesinlikle katiliyorumOnay bende grafitilerimde papillon u kulllanirim bende katilmayi düsünüyorum bu seferlik degistiricem artik bende SmileSmile
Çok hos. Biggrin
Vaktim olursa ne âlâ... Abaza

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Bir sey soracagim galiba orayi kaçirdim?!Biggrin Grafitilere isim yazmak yok hani yanli oylama olmasin diye ama zaten grafitiyi yapacak olan kisi buradan paylasmayacak mi? Bilinir o halde kimin hangi grafitiyi yaptigi! Yoksa sabirsizlik mi ettimBiggrin özel mesajla mi gönderilecek?!Biggrin Biggrin
Ben de normalde kagit kalem yapan birisiyim ama paint'de bir deniyim Biggrin ama komik birsey çikarsa gülmek yok! haha~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi