Konuyu Oyla:
Goong / Prince Hours (Turkish Manhwa) --TAMAMLANDI--
|
Vav!
![]() Ay çok güzel ya. Çigdem abla eline saglik. ![]()
28-11-2010, Saat: 22:27
Ellerine saglik. Gerçekten çok güzel. Okurken zevk aldim.
![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
Ah canim dizimi hatirladim ya, Yul'um da geldi ne güzel çizmisler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu çocuk da iyice küstah çikti. :huysuz. Bu kadar çekici olmak zorundamiymis hih. :img-bee: Eline saglik Çigdem'im .
![]() -Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim.
29-11-2010, Saat: 0:28
Çigdem Abla tek kelimeyle "muhtesem"sin.
![]()
Güzel demek isterdim ama sanki bu söz emegine karsilik çok az kaliyor! Ne kadar harikulade oldugunu anlatamam. Çeviri süper, hatasiz! Yani karikatüre ayarlama sekli vs. mükemmel. Çok emek sarf etmis olmalisin. Gerçekten çok çok tesekkürler.
![]() ![]() Nereden buldun bunu? Yani ingilizcesini? (29-11-2010, Saat: 4:58)snow_flower yazdı: Güzel demek isterdim ama sanki bu söz emegine karsilik çok az kaliyor! Ne kadar harikulade oldugunu anlatamam. Çeviri süper, hatasiz! Yani karikatü'e ayarlama sekli vs. mükemmel. Çok emek sarf etmis olmalisin. Gerçekten çok çok tesekkürler. Çok tesekkür ederim canim, nerede buldugum bana özel, korumak açisindan. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi