yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goodbye Miss Ripley / 굿바이 미스 리플리 (2011)
Ya inanamiyorum çok sevindim sonunda Lee Da Hae'yi yeni bir dizide görmek süper. Smile
Diziyi merakla bekliyorum. Tanitim ve fotograflar için tesekkürler. ^^
Süper. Yoo Chun'u yeni bir dizi de görmek güzel olacak. ^^
Keske Dae Hee olmasaydi. Sad
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Umarim izleriz. Biggrin Mayis'a ne kaldi surda. Biggrin

(23-03-2011, Saat: 17:51)adriyass501 yazdı: Süper. Yoo Chun'u yeni bir dizi de görmek güzel olacak. ^^
Keske Dae Hee olmasaydi. Sad

Evet aynen keske o kadin olmasaydi. Ofkeli
Ama micky varsa izlerim her halukarda. Gozlukgulmek

Kadro muhtesem. Abaza Tesekkurler. Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Merhaba, dizinin çekimleri baslamis umarim biran önce izleme imkani buluruz. Allahrazi Bu ikiliyi çok seviyorum, nasilda sekerler. Kalp

[Resim: 1301049421143589.jpg]
*** Kim Hee Chul - Heenim Oppa'mmm***

/ Super Junior / Lee Da Hae / My Girl / Jang Hyuk / Chuno / Tree With Deep Roots / Kim Hyun Joong / SS501 / Hyun Bin / Secret Garden / Micky YooChun / JYJ /
Birsey soracagim. Cevap veren biri olursa çok sevinirim. Smile Youn Chun burada ikinci adam mi? Bazi yerlerde öyle birseyler okudum da... Aglaelsalla
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Emin olmamakla birlikte benimde okudugum yazilarda öyle geçiyordu sanirim burda Yoochun, Le Da Hae'ye asik olacak ama Da Hae Kim Seung Woo ile ask yasayacakmis. Aglama

Keske Yoochun ve Da Hae aski izleyebilseydik ama konu gerçek bir hikayeden uyarlama olacagi için sanirim bu pek mümkün olmayacak. Sarhos
*** Kim Hee Chul - Heenim Oppa'mmm***

/ Super Junior / Lee Da Hae / My Girl / Jang Hyuk / Chuno / Tree With Deep Roots / Kim Hyun Joong / SS501 / Hyun Bin / Secret Garden / Micky YooChun / JYJ /
(19-04-2011, Saat: 2:51)_Brc_ yazdı: Emin olmamakla birlikte benimde okudugum yazilarda öyle geçiyordu sanirim burda Yoochun, Le Da Hae'ye asik olacak ama Da Hae Kim Seung Woo ile ask yasayacakmis. Aglama

Keske Yoochun ve Da Hae aski izleyebilseydik ama konu gerçek bir hikayeden uyarlama olacagi için sanirim bu pek mümkün olmayacak. Sarhos

Tesekkür ederim cevap verdigin için. Opucuk O zaman benim bu diziyi izlemeye yüregim dayanmaz. Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi