yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Good Windy Day / 바람 불어 좋은 날 (1980)
Good Windy Day / 바람 불어 좋은 날 (1980)

[Resim: resim20uo70x.jpg]

Profil:

Yönetmen: Lee Jang-Ho
Yapım Şirketi: Dong A Exports Co.
Yayın Tarihi: 1980-11-27
Süre: 113 dk.
Açılış Tiyatrosu: Myeong Bo Theater
Tür: Melodram

Personel:

Yazar: Choi Il-Nam
Senaryo (Adaptasyon): Lee Jang-Ho
Yapımcı: Lee Wu-Seok
Görüntü Yönetmeni: Seo Jeong-Min
Müzik: Kim Do-Hyang
Sanat Yönetmeni: Lee Myeong-Su

Oyuncular:

Ahn Seong-Ki
Kim Seong-Chan
Lee Young-Ho
Yoo Ji-In

Özet:

Duk-bae, Chun-sik ve Kil-nam Çin restorantında, berber dükkanında ve motelde birbirlerinden ayrı olarak Seul'ün dışında yeni gelişmekte olan bir yerde çalışırlar. Onlar, zorlu hayatlarına karşın dostluklarını ve manevi desteklerini korurlar. Gelişmenin devam etmesi nedeniyle orada ikamet eden kişiler tarım arazilerini ve evlerini bırakmak zorunda kalırlar. Bu arada Kil-nam, Jin-ok isimli bir kuaföre aşık olur ve Chun-sik de kalbini Miss Yu'ya kaptırır. Myung-hi, kötü huylu ve büyüleyici yüksek sosyeteden gelen bir kızdır. Ama Duk-bae Myung-hi'nin kendisine yapmacık olarak ilgi gösterdiğini sadece onunla oyun oynadığını öğrenir. Jin-ok da parasını geri ödemeden kaçar ve Kil-nam'a borçlu kalır. Buna rağmen Miss Yu, Chun-sik'i seviyordur ve Mr.Kim'in sevgilisi olur. Düzenli olarak berber dükkanından aldığı ücreti öğrenimi ve babasının sağlık ücretleri için kullanır. Öfkeli Chun-sik, Mr.Kim'i bıçaklar ve hapise girer. Kil-nam ise askere alınır ve Duk-bae de dünyaya olan yenilgisini boks yaparak giderir.

English:

Profile:

Director: Lee Jang-Ho
Production Company: Dong A Exports Co
Date of Theatrical Release: 1980-11-27
Running Time: 113 min.
Opening Theater: Myeong Bo Theater
Genre: Melodrama

Staff:

Writer: Choi Il-Nam
Screenplay(Adaptation): Lee Jang-Ho
Producer: Lee Wu-Seok
Director of PhotoGraphy: Seo Jeong-Min
Music: Kim Do-Hyang
Art Director: Lee Myeong-Su

Cast:

Ahn Seong-Ki
Kim Seong-Chan
Lee Young-Ho
Yoo Ji-In

Synopsis:

Fresh from the country, Duk-bae (Ahn Sung-ki), Chun-sik (Lee Young-ho), and Kil-nam (Kim Seong-chan) work at a Chinese restaurant, barbershop, and motel, respectively, in a newly-developing area just outside of Seoul. They share friendship and moral support with one another in their difficult lives. Due to ongoing development, even long-established inhabitants of the area are forced to give up their farmland and leave their homes. Meanwhile, Kil-nam is in love with a hairdresser named Jin-ok, and Chun-sik has his heart set on Miss Yu (Kim Bo-yeon), who works as a shaver in the same barbershop. Simplehearted Duk-bae finds himself torn between Chun-sun (Lim Ye-jin), a bright and spirited girl from the country, and Myung-hi (Yoo Ji-in), a foul-tempered yet captivating high society girl. However, Duk-bae learns that Myung-hi, who pretended to care for him, was merely playing with him. Similarly, Jin-ok runs off without paying back the money she owes Kil-nam. Although Miss Yu loves Chun-sik, she becomes the mistress of Mr. Kim (Choi Bul-am), a regular at the barbershop, in order to pay for her father's medical fees and her siblings' tuition. Enraged, Chun-sik stabs Mr. Kim and ends up in prison. Kil-nam enlists in the military, and Duk-bae resolves to defeat the world by boxing.

Source

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

[Resim: resim2je9pn7.jpg]

[Resim: resim2krjo0.jpg]

[Resim: resim90vj89.jpg]

[Resim: resimac8z9.jpg]

[Resim: resimaysu41.jpg]

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Konu için tesekkürler.. Smile
Güzel bir konu olmus. Alkis
Tanitim için tesekkürler canimcim. Onay

let it be...
Eski bir klasik..Tesekkür ederiz. Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
Siyah beyaz..
Bizlerle paylastigin için tesekkürler Elif.. Smile
kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak
düşleri gerçek yapmak
gökten yıldızlar çalmak
¨¨
BUMMIEKANsky of love...[KB] ~`♥
Bu yapildiginda ben daha dogmamisim ya. Ama neden bilmiyorum böyle klasik filmleri sevmiyorum. Bir garip hissediyorum kendimi böyle filmlere bakarken.. Biggrin
Yinede paylasimin için tesekkürler canim. Opucuk
Emegine saglik...
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Konu için tesekkürler. Biggrin
Güzel konusu varmis tesekkürler canim. Opucuk
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Konu için tesekkürler... Eski bir filmmis. Smile
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi