yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goo Joon Pyo - Lee Min Ho
(15-06-2009, Saat: 19:26)PerSpEcTiF yazdı:
(14-06-2009, Saat: 19:01)aslanh yazdı:
(14-06-2009, Saat: 18:03)esra_123 yazdı:
(12-06-2009, Saat: 20:35)PerSpEcTiF yazdı: Düz saç Daha çok Yakisiyor :S

hyr bence en iyi saç kivircik ona ama tabi herkesin fikri farkli olabilir :d
masali Onay

PeRmaLi :img-bee:

ewt kesinlikle permali Biggrin
(21-06-2009, Saat: 12:48)esra_123 yazdı:
(15-06-2009, Saat: 19:26)PerSpEcTiF yazdı:
(14-06-2009, Saat: 19:01)aslanh yazdı:
(14-06-2009, Saat: 18:03)esra_123 yazdı:
(12-06-2009, Saat: 20:35)PerSpEcTiF yazdı: Düz saç Daha çok Yakisiyor :S

hyr bence en iyi saç kivircik ona ama tabi herkesin fikri farkli olabilir :d
masali Onay

PeRmaLi :img-bee:

ewt kesinlikle permali Biggrin

Biggrin.............
bence ikiside Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
allahim yaaa ne tatli offf çok sevdim kendisini resimleride süper Smile
diziyi izlemeye yeni basladim daha 7. bölümündeyim ve gu jun pyo bu bölümlerde çok üzülüyor hep jan di yüzünden sinir oldum o kiza yaaa üzülmesini hiç istemiyorrum sonuçta bi dizi ama valla ben bu diziye çok kötü baglandim ilk baslarda lee min o dan nefret ediyordum ama simdi ölüyorum onun için yani iki günde hastasi oldum kendisinin Smile telimin ekranini bile onun yüzü yaptim sürekli görüyorum kendisini yani artik siz düsünün halimi deli oldum çiktim sayesinde =)
(27-06-2009, Saat: 14:52)bi rain yazdı: allahim yaaa ne tatli offf çok sevdim kendisini resimleride süper Smile
diziyi izlemeye yeni basladim daha 7. bölümündeyim ve gu jun pyo bu bölümlerde çok üzülüyor hep jan di yüzünden sinir oldum o kiza yaaa üzülmesini hiç istemiyorrum sonuçta bi dizi ama valla ben bu diziye çok kötü baglandim ilk baslarda lee min o dan nefret ediyordum ama simdi ölüyorum onun için yani iki günde hastasi oldum kendisinin Smile telimin ekranini bile onun yüzü yaptim sürekli görüyorum kendisini yani artik siz düsünün halimi deli oldum çiktim sayesinde =)

bende aynen senin gibi oldum çok tatli ve yakisikli ayrica...
dün bir sinema filmini izledim adi okulumuzun ingilizce ögretmeniydi ve çok güzeldi lee min hoo oradada gerçekten harika görünüyordu çok sevimli ve hos biri sanirim lee min hoo yuda yakisiklilar listeme eklemeliyim
Gianna jun fan club
Biggrin evet o muhtesem biri Onay
Allahrazi öyle birini gmrdüm ya artik gam yemem Gozlukgulmek
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
çok tatlisin çok!Onay
saçlarida mükemmel yaa o permalari öldürüyor beni Biggrin yaaa bu kadar tatli olmak zorundamiydi offff
dogum günü kutlu olsun. canim iyiki dogmus Onay :muzikgurubu:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi