yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goo Joon Pyo - Lee Min Ho
arkadaslar bu resimdeki kisi kanh min kyung arapça bi sitede resimleri var yazilara yarim saate gönderirim
tiyatrocu lee min ho ve sarkici kang min kyung davichi ve görev gücü'nün bir üyesi olan kahraman arasinda bir ramantizm yayilan söylentiler sonra yayilan videolari ask söylentileri baslatti.
Her iki sarki bu vazgeçilmez parçasi (Shin Sung Woo) olarak. Lee Minho Kang Min Kyung performans için hiçbiri için ikinci kötü degildi, ben de onu seviyorum sesli ^ ^.

bu sanirim bir yorumu aslinda çevirdigimde daha karisik çikiyor ama bu kadar düzelte bildim.
ve son olarak

Kang Min Kyung Song of performansi ile tek basina ve o Lee Minho ile dans etmis.

bu siteyi kaybetmiyecegim teni haber gelirse sizi aktaracagim arkadaslar.
oha çok kiskandikBiggrin hic güzeL degiL kiz Dertli hemen çamur atarimBiggrin
birde resimm göndereyim.sizin için

[Resim: adszyow.th.png]
(03-04-2009, Saat: 17:12)özgü yazdı: birde resimm göndereyim.sizin için

[/b]
Google'da görmüstüm ama Lee Min Ho sadece kardesim demisti daha önce Kang Min Kyung için .bakaLim ne oLacakBiggrin[/b]
evet yaa bende öyle biliyordum ama bu arapça sitede böyle yazilar görünce kafam karisti insallah böyle bir sey yoktur yoksa çok üzülürüm.Aglaelsalla
(03-04-2009, Saat: 17:12)özgü yazdı: birde resimm göndereyim.sizin için

izlemistim ben bu videoyu bir yerlerde simdi hatirladim
komikti ya Lee min hoo kafasini tuhaf tuhaf salliyordu Biggrin
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

boy over flowers i bitirdim çok mutluyum Smile ____-----mutlu son-----_____
İmzanızın boyutu çok büyük olduğu için silinmiştir.
Lütfen büyük boyutlarda imza eklemeyiniz!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi