yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goo Joon Pyo - Lee Min Ho
(20-03-2009, Saat: 22:55)cankirili yazdı:
(20-03-2009, Saat: 16:50)butterfly7 yazdı: Lee Min Ho'da estetik olduguna dair haberler okudum...Gerçekten var mi acaba böyle birsey ??

[Resim: 20090304161213617.jpg]

bence de fotograflara bakilirsa burunda bir düzeltme yapilmis..ama belki da bir rahatsizlik varmistir canim Biggrin ama dudaklarinda estetik oldugunu sanmiyorum.''öncesi-sonrasi'' çekilmis olan bu fotodadudaklarini sarkitmiyor topluyor gibi görünüyor.çünkü dizide dikkat edin bazen yine sarkitiyorBiggrin o kadar da takmayin canim..çocugun her hali hosBiggrin

Katiliyorum bazen biz türklerde de egri burun düzeltiliyor güzel nefes alamiyorklar belki onunda ondandir.Dudaga gelince cankirili'nin de dedigi gibi orada sarkitmis burda büzmüs Biggrin ama her haliyle yakisikli ve karizma Onay
MinozM
bi de permali Lee Min Ho'yla düz saçli Minho arasinda çok fark var gibi.keske gerçekte de saçlari öyle olsaymis Durtuk
aaa....fotograf eklenmis galiba ama ben fotograflari göremiyorum Sad
[Resim: 20100613.jpg]
[Resim: 1jpgd.jpg]
[Resim: 2jpgd.jpg]
[Resim: 3jpgd.jpg]
[Resim: 59749610.jpg]
[Resim: 29888807.jpg]
[Resim: nl77s6.jpg]

yerim seni yaa Biggrin
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Opucuk çok tatli çikmis resimlerde yaa hele o omzundaki kediyle çok yakismislar Smile bide o gri gömleginin üzerindeki pembe dügmelere ve ayrica fiyonkuna bayildim çok yakismiiiiiiis Onay eeeeee ne de olsa ne demisler yakisikliya ne yakismaz canim Biggrin

paylasim için çoook için tesekkürler... Onay
paylasim için tesekkürler Smile
gerçekten de çok tatli çikmis
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

[Resim: normal49906674b9eb9f.jpg]
[Resim: normal4990665cd99b4f.jpg]
[Resim: 38844702.jpg]
Bu resim çok güzel
[Resim: 16c27g5.jpg]
[Resim: 10nbc4n.jpg]
MinozM
arkadaslar lee min ho'nun resmi sitesinin açilmasi için korede çok yogun istek varmis bu yüzden açildigi gün site çökmüs ama bu sefer yine açilmis allahtan çökmemis www.minho.jp'den girbilirsiniz.Smile
ztn bnm favorilrm genl olarak tüm korelilerdeSmile
bu dizideee kim bum ' um
ve goo joon pyo
İmzanızın boyutu çok büyük olduğu için silinmiştir.
Lütfen büyük boyutlarda imza eklemeyiniz!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi